Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. május 17. Az év 138. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739420. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Gyermekkórházaknak gyűjt adományokat a Reál

Gyermekkórházaknak gyűjt adományokat a Reál
Infovilág
Az üzletlánc szeptemberben és októberben a Reál sajátmárkás termékek eladásából származó pénz egy részét nyolc alapítványnak ajánlja fel országszerte, hogy hozzájáruljon gyermekkórházak kis betegeinek magasabb színvonalú és gondosabb, vagy éppen hiányt megszüntető ellátásához.

Kujbus Tibor, a Reál Hungária Élelmiszer Rt. cégvezetője elmondta: „Magyarországon mindenki előtt ismeretes az egészségügy nehéz helyzete. Különösen fájdalmas, ha ennek beteg kisgyermekek a szenvedő alanyai, mert nem tudják megkapni a számukra szükséges ellátást. Társaságunk a saját szerény eszközeivel szeretne enyhíteni ezeken a problémákon a következő két hónapra meghirdetett akciójával.”

A vállalat a tavaly a sikeres felhívásnak köszönhetően, a vásárlók segítségével, összesen több mint 16 millió forinttal támogatott gyermekkórházakat, alapítványokon keresztül. A támogatásból vásárolt eszközök azóta sok beteg gyermeknek segítettek megrövidíteni vagy elviselhetőbbé tenni a betegség heteit, hónapjait.

Az immár ötéves Reál Hungária Élelmiszer Rt. az ország egyik legnagyobb, magyar tulajdonban lévő kiskereskedelmi vállalata. Az ország egész területén folytat élelmiszer- és vegyi áru kis- és nagykereskedelmi tevékenységet. Saját tulajdonú üzletei mellett a hálózathoz csatlakozott magánvállalkozások számára kínál versenyképes működési feltételeket. – A cég idei árbevétele várhatóan meghaladja a 260 milliárd forintot.

Címkék