Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Egészségügyre szakosodott ügynökség integrálódott az Mmd Public Relations-be

Infovilág
A Holmes Report által nemrégiben „Az év új ügynökségévé” választott kommunikációs tanácsadó egészségügyi és gyógyszeripari ágazata ezáltal még erősebbé válik Magyarországon, és a térség további 16 országában, valamint Oroszországban. Az Mmd itt az egészségügyben is jártas Burson-Marsteller, globális ügynökség partnereként működik.

A bejelentéssel az Mmd lett az egyetlen, valós egészségügyi szaktudással rendelkező ügynökség, amely Magyarországon ügyfelei között köszönthet olyan fontos és nagy vállalatokat, mint a Merck Sharp & Dohme, a Novartis, vagy az SCA.

„Több lehetőséget is megvizsgáltunk, mire megtaláltuk a legjobb partnert magyarországi üzleti stratégiánk továbbfejlesztéséhez. A StratComm-mal való integráció megerősíti egészségügyi kommunikációs tevékenységünket, így ügyfeleink számára még tapasztaltabb kommunikációs tanácsadókat, magasabb szintű szolgáltatásokat, kreatív és stratégiai konzultációt biztosíthatunk” – nyilatkozta Chris Dobson, az Mmd CEE működésért felelős vezetője (COO)

Krisztics Dezső az Mmd Public Relations Magyarország egészségügyi szekciójának vezetőjévé lépett elő, hiszen 13 éves tapasztalatának köszönhetően, rendkívül elismert szakember az iparágban. Mielőtt 2003-ban megalapította saját ügynökségét, a StratComm-ot, a Burson-Marsteller, valamint a Deloitte & Touche kötelékében kamatoztatta tudását, Magyarországon és külföldön egyaránt.

„A StratComm és az Mmd integrációja fontos lépés a szakirányú egészségügyi kommunikációs tanácsadás irányába Magyarországon. Az egészségügyben aktív vállalatok már régóta várnak erre. Ügyfeleink és tanácsadó csapatunk számára azonnali előnyökkel jár majd az Mmd vállalati és Public Affairs tapasztalatainak, valamint a StratComm tudásának és tapasztalatának kombinációja, elsősorban az egészségügyi projektek területén – mondta el Krisztics Dezső.

Az Mmd egészségügyi ágazata támogatást nyújt a vállalatok márkaépítésében, termékbevezetésében, a termékek újrapozícionálásban, a szakmai- és betegkapcsolatok, média- valamint kormányzati kapcsolatok kiépítésében, az iparági kommunikáció, a szövetségek kiépítése, az egészségügyi marketing, a vállalati imázsépítő programok, a társadalmi felelősségvállalási kezdeményezések területén egyaránt.


AZ MMD A LEGNAGYOBB kommunikációs tanácsadó Közép-Kelet-Európában, a régió 16 országában: Ausztriában, Magyar-, Lengyel-, Cseh-, Orosz-, Horvát-, Észt- és Lettországban, Szlovákiában, Romániában, Bulgáriában, Szerbiában, Szlovéniában, Bosznia-Hercegovinában, Ukrajnában, Kazahsztánban. A legtöbb helyen globális tanácsadó cégek partnereként is működik. Az ügynökség öt kulcsfontosságú területre összpontosít: a vállalati (Corporate) és Public Affairs, az egészségügy és gyógyszeripar, a Business-to-Business, az informatikai, távközlési, illetve a fogyasztói szektorra. E területeken tervez és valósít meg pánregionális, országsajátos és globális kommunikációs kampányokat – helyi és nemzetközi vállalatok számára.

Az éppen évtizeddel ezelőtt alapított Mmd Public Relations Magyarország magas színvonalú kommunikációs támogatást, tanácsadást kínál a régióban működő vállalatok számára, ötvözi az alkotó gondolatokat, ötleteket és az adott országra jellemző, helyi kulturális jellemzőket. Tevékenységének eredménye a sok-sok sikeres kommunikációs kampány is.

Címkék