Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Tom Cruise „felnéz” új barátnőjére

Tom Cruise „felnéz” új barátnőjére
Infovilág
Katie még véletlenül sem vesz fel magas sarkú cipőt, és gyanítani lehet, hogy Tom olyan betétet használ lábbelijében, amely néhány centivel magasítja őt, mert a férfi számára köztudottan oly kellemetlen differencia egyáltalán nem látszik.

Tom Cruise-t legközelebb a nyár talán legnagyobb durranásában, a Világok harcában láthatjuk, amelyet Steven Spielberg rendezett. (War of the Worlds – hazai bemutató: 2005. június 29.)


IRAK ELŐL A HORRORBA MENEKÜLNEK AZ AMERIKAIAK

A nyáron nem kevesebb, mint 12 horrorfilmet mutatnak be Amerikában, ami kereken a duplája a tavaly nyári felhozatalnak. A stúdiókat a tavalyi nagy horror-boom késztette arra, hogy most ekkora vehemenciával hozzák a frászt a nézőkre: a műfaj darabjai sorra meglepően szép bevételt hoztak a mozikban. A jelenségre a pszichológusok is felfigyeltek, és egyértelműen az amerikaiak hatalmas frusztrációjának tulajdonítják, hogy teljesen önként filmes borzalmakra váltanak jegyet. A kutatók úgy vélik, az iraki helyzet megoldatlansága, az emberveszteségekről folyamatosan érkező jelentések késztetik arra az amerikaiakat, hogy a valóság feldolgozhatatlan rémségei elől a mesterségesen gerjesztett rettegés világába meneküljenek.

A tucatnyi nyári horrorfilm választéka igen széles. A paletta egyik szélén a Doom című klasszikus lövöldözős játék felturbózott mozi változata áll, míg a The Skeleton Key a horror gyökeréig nyúl vissza: egy fiatal szociális munkás (az Oscar-díjas Kate Hudson) egy boszorkányszekta hálójába kerül. (Doom – hazai bemutató: 2005. IV. negyedév, The Skeleton Key – hazai bemutató: 2005. augusztus)



NICOLAS CAGE LÁNYT AKAR

Három hónapos terhes Nicolas Cage felesége, a 21 éves, koreai származású Alice Kim, és a sztár alig várja már, hogy ismét apa lehessen. A 41 éves Cage-nek van már egy 14 éves fia, ezért most kislányt szeretne. Nagyon készül az apaságra, már csak azért is, mert úgy érzi, annak idején a fiának nem adott meg mindent, ami egy apától elvárható, mert akkor még nem volt eléggé érett erre a feladatra.

Cage-et legközelebb nem kalandfilmben vagy krimiben, hanem egy tartalmas vígjátékban láthatjuk. Az időjós című filmben televízióst alakít, akinek élete fenekestől felfordul, amikor lehetőséget kap, hogy Chicagóból New Yorkba költözzön. (The Weather Man – hazai bemutató: 2006. március)



CAMERON ÉS JUSTIN EGYÜTT A SHREK 3-BAN

Még mondja valaki, hogy Hollywoodban nincsen protekció! Cameron Diaz elintézte, hogy vőlegénye, Justin Timberlake szerepet kapjon a Shrek 3-ban, azaz ő kölcsönzi majd hangját Artie-nak, Harold király nyughatatlan természetű unokaöccsének. Shrek feladata lesz, hogy a bizony kissé tapló fiatalembert előkelő királyi modorra oktassa. (Mondhatni, a szerepet tényleg Justinnak találták ki.) A producereket nem kellett sokáig győzködni, hiszen a szerelmes- és hamarosan házaspár szerepeltetése még érdekesebbé teszi majd a filmet a közönség számára. A Shrek-filmek eddig dollármilliárdos nagyságrendű összbevételt hoztak, ezért már a negyedik rész előkészületein is fáradoznak Hollywoodban. (Shrek 3 - bemutató 2007-ben).



A rövidesen látható filmek eredeti és magyar címei, a várható hazai és tengerentúli bemutató ideje


Coach Carter – Carter edző, 2005. május 26. www.coachcarter.com

Madagascar (27 May 2005) – Madagaszkár, 2005. június 9. www.madagascar-themovie.com

Perfect Man, The (17 June 2005) – A tökéletes pasi, 2005. augusztus www.theperfectmanmovie.com

War of the Worlds (29 June 2005) – Világok harca, 2005. június 29. www.WarOfTheWorlds.com

Shrek 3 (18 May 2007) – Shrek 3, 2007. június

Night Flight (= Red Eye) (5 August 2005) – Éjszakai járat, 2005. szeptember www.redeye-themovie.com

Red Eye (= Night Flight) (5 August 2005) – Éjszakai járat, 2005. szeptember www.redeye-themovie.com

Red Eye (= Night Flight) (5 August 2005) – Éjszakai járat, 2005. szeptember www.redeye-themovie.com

Pride and Prejudice (23 September 2005) – Büszkeség és balítélet, 2005. október

King Kong (14 December 2005) – King Kong, 2005. december www.kongisking.net

Weather Man, The – Az időjós, 2006. március www.weathermanmovie.com

Címkék