Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma csütörtök van, 2024. május 16. Az év 137. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739419. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A Canon Europe a moszkvai műkorcsolyázó világbajnokság kiemelt támogatója

Infovilág
A szponzori megállapodás szervesen beilleszkedik a Canon Europe üzleti stratégiájába, melyben alapvető cél a nemzetközi cég jelenléte a fejlődő piacokon. Emellett kiemelten fontossá vált a Canon márkanév ismertségének erősítése a térségben, különösen Oroszországban.

Az eseménysorozat főtámogatójaként a Canon a legkiemeltebb hirdetési felületek birtokosává vált a világverseny ideje alatt, így a többi között a 12 ezer nézőt befogadó luzsnyiki olimpiai stadionban a pályát körbevevő hirdetési palánkokon, valamint a fotóriporterek mellényein is láthatók lesznek a Canon reklámjai, márkajelzése. A sajtóközpontban, hasonlóan a 2004-i portugáliai futball EB-hez, a Canon üzleti megoldásait alkalmazzák, és külön szervizt telepítenek a versenyre azért, hogy a VB-re delegált fotóriporterek szükség esetén azonnal kölcsön fényképezőgépekhez, szolgáltatásokhoz, alkatrészekhez juthassanak.

A Canon az európai, közel-keleti térségben támogatja még az UEFA Bajnokok Ligáját, a Francia Teniszszövetséget, Roland Garros francia nyílt teniszbajnokságot is.

Címkék