Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 4. Az év 125. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739407. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Ski amadé: egyedülálló téli élmények Európa szívében

Infovilág
HÓBÁR, NAPOZÓTERASZ, SÍKUNYHÓ

A Ski amadé 5 sírégiójának akármelyikében eltöltött, élményekben gazdag nap végén jöhet a megérdemelt kikapcsolódás: több mint 200 hóbárban, kényelmes napozó teraszokon és hegytetőkön található romantikus síkunyhókban időzhetnek el a „sípálya bajnokai“. A 25 üdülőhely símulatságain hajnalig szórakozhatnak a vendégek a bárokban, hangulatos éttermekben, borozókban, diszkókban.

A Ski amadé hamisítatlan osztrák életkedvvel, vendégszeretettel és kulináris finomságokkal várja a vendégeket. A szállások választéka legalább olyan széles, mint a sípályáké: a családbarát parasztházaktól az ötcsillagos „érezd jól magad!”-szállodákig terjed a kínálat. A kisebb települések falusi jellege, a városok nyüzsgése, a világkupa-helyszínek és a mesébe illő családi üdülőhelyek felejthetetlen pihenést szavatolnak.

A sípályáktól távol is számos ajánlattal csalogat a Ski amadé: sífutás, (éjszakai) szánkózás, hótalpas túrázás, korcsolyázás és sítúrázás egyaránt gazdadíthatják a vendégek a téli élményeinek sorát.

CSÁBÍTÓ SZÁLLÁSKÍNÁLAT

Az idénynyitáskor és a karácsony előtti időszakban, illetve januárban és a március közepétől különösen vonzó síbérlet- és szállásajánlatok várják a vendégeket. További különlegességek az amadé-hetek: december 17–24. között bizonyos szálláshelyek a 60 éven felüli vendégek részére (az amadé Sixty Plus részeként) 6 napos síbérletet adnak ingyen a foglaláshoz. (Amadé Sixty Plus: 7 éjszaka félpanzióval, háromcsillagos szállodákban, 6 napos ingyenes síbérlettel 280 eurótól személyenként.)

Az amadé Lady-Special ajánlatcsomagban a hölgyvendégek 2005. április 2–9. szintén ingyen kapják a síbérletet. Jó tudni: 7 éjszaka félpanzióval, négycsillagos szállodákban, 6 napos ingyenes síbérlettel, egy-egynapos ingyenes síteszttel és sítúrával, valamint szórakoztató programokkal a hölgyeknek személyenként 348 eurótól. – A családok az amadé húsvéti családi akcióban (2005. március 19-től) találhatják meg számításaikat: a 15 év alattiak ingyen síelhetnek a szülők 6 napos síbérletével. (Húsvéti családi akció a jövő március 19-től az idény végéig: 7 éjszaka félpanzióval, elhelyezés egy apartmanban, 6 napos síbérlettel két felnőtt és 2 gyermek részére 694 €-tól).

A www.skiamade.com internetes oldal segítségével a világ legegyszerűbb dolga a Ski amadé felfedezése, megismerése: élő képek, hójelentés és sípálya-információk segítenek kedvet ébreszteni a Ski amadéban töltött téli üdüléshez. A síbérlet és a szállás természetesen online foglalható: az üdülési tanácsadóban található egyszerű program segítségével könnyen áttekinthetők a kívánt kategóriájú szabad szálláshelyek és aktuális ajánlatcsomagok. Különösen érdemes a last-minute ajánlatokat letölteni, illetve e-mailen folyamatos tájékoztatást kérni a legjobb ajánlatokról. Az internetes oldal családi ajánlatainak köszönhetően a gyerekekkel együtt töltött üdülés is néhány kattintással megszervezhető.

Címkék