Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Canon-Concerto Milánóban

Infovilág
A Canon évente három szakkiállítást rendez európai térségekben. A vásárokra több mint 1500 látogatót várnak, s ez a szám évről-évre növekszik. Stockholmi és frankfurti vásárait, valamint az idén ráadásképpen megrendezett moszkvai Concerto-t követően a Canon most már a negyedik rendezvényét nyitotta meg, ezúttal Milánóban. A kiállítások látogatóinak – akik között egyaránt találunk vásárlókat, potenciális ügyfeleket, forgalmazó és együttműködő partnereket, valamint iparági elemzőket és a média képviselőit – lehetőségük nyílik a Canon berendezéseivel megvalósuló üzleti folyamatok új formáinak kipróbálására, megismerésére.

A milánói Concerto szakvásár központi témája a Canon irodai és nyomdai környezetbe szánt számos üzleti megoldása és új terméke. Kivétel nélkül mindegyik tükrözi a cég dokumentum- és nyomtatáskezeléssel kapcsolatos egységes szemléletét. A megoldások közé tartoznak a nemsokára piacra kerülő vadonatúj harmadik generációs multifunkciós fekete-fehér nyomtató-másoló berendezések is.

Az új iR-termékcsalád gazdaságos és hosszú távú beruházást tesz lehetővé, hiszen olyan teljesen rugalmas sokcélú készülékekből áll, amelyek a gyorsan változó egyéni igények szerint bővíthetők.

Címkék