Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

K-Vonal: egyedülálló telefonszolgáltatás a CovySoft Networks-től

Infovilág
A K-Vonal kifejlesztését a CovySoft Networks és az amerikai Net2Phone Inc. együttműködése tette lehetővé. Az új telefonszolgáltatás használatához nagy sávszélességű (ADSL, mikro, kábel, VSAT) internet-kapcsolatra van szükség, így a szolgáltatást az ország egész területén igénybe lehet venni, ahol bármilyen nagy sávszélességű kapcsolat elérhető.

A K-Vonal használatához nincs szükség PC-re vagy technikai ismeretekre, a beruházás igénye is minimális,ugyanakkor általa jócskán csökken a felhasználó távközlési költsége. A rendszer nemcsak nemzetközi irányba teremt kedvezményes telefonálási lehetőséget, hanem a mobil és belföldi hálózatokba irányuló forgalom is tetemes megtakarításokkal járhat K-Vonalon, melynek hálózatán belüli hívások költsége egyes csomagoknál szinte nulla.

„A K-Vonal remek kiegészítője lehet a hagyományos telefonnak, hiszen a szolgáltatáshoz a meglévő telefon is csatlakoztatható, így használója egyetlen eszközzel változtathatja hívásai útvonalát és fogadhatja bejövő hívásait” – mondta Mocsai Norbert a CovySoft Networks operatív igazgatója.

„Díjszabásunkat úgy alakítottuk ki, hogy minden ágazatban megtakarítást érjenek el az ügyfelek. A csomagok kiválasztásakor eldönthető, melyik kommunikációs irány a legfontosabb számukra. Nemzetközi irányba már percenként 13 forinttól lehet telefonálni, a mobilhálózatokba 63 forinttól; a K-Vonal hálózaton belüli 2,5 forintos percdíj pedig már több mint kedvezményesnek számít. Az árak természetesen tartalmazzák a forgalmi adót, tehát bruttó díjakról van szó” – tette hozzá Mocsai.

Címkék