Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 19. Az év 140. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739422. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Irány Isztria – indul a Volánbusz Adria-expressze

Infovilág
Most jött el az ideje annak, hogy az új ajánlatok révén a továbbra is piacvezető státuszra törekvő Volánbusz Rt. előálljon a nyári nagy szabadságolási-üdülési időszak egyik slágerével, és hetente egyszer Budapestről induló járatával érintse az Isztriai-félsziget magyarok által kedvelt minden fontosabb helységét. Az Adria Expressz augusztus 28-ig közlekedik, és tekintettel a nyári melegre, késő estétől másnap reggelig teszi meg az oda-, illetve a visszautat.

A www.volanbusz.hu internetes oldalon az új járattal kapcsolatos valamennyi részletet tanulmányozhatják az érdeklődők. Annyit elárulhatunk: nagyon kedvezőnek látszik az ajánlat, már csak azért is, mert minden bizonnyal sok utast „háztól házig” visznek majd a magyar buszok – versenyképes menettérti díjért. Gondolván a gyermekes családokra, életkortól függően 50–80 százalékos kedvezmény jár nekik. A LigetPress szerkesztőjének kérdésére a kereskedelmi igazgató elmondta: a 48 személyes, minden kényelemmel felszerelt buszban nagyszülőkkel utazó unokák is megkapják a kedvezményeket.

Tekintettel arra, hogy a Volánbusz Rt. utazásszervezéssel is foglalkozik, az Adria Expressz járattal (és persze más eszközzel, más útvonalon) Isztriába igyekvők is figyelmet keltő áron szállást, ellátást is foglalhatnak maguknak, családjuknak.

A mai sajtótájékoztatón tudhattuk meg, hogy mostantól egy-egy határon túli várost „a hónap úticélja” akcióban szerfölött csábító áron érhetnek el a cég utasai. Júniusban Pozsonyba utazhatnak oda–vissza annyiért, mintha egyébként Budapesttől Rajkáig váltanának (nem menettérti!) jegyet. A cég szorgalmazza a menetjegy-elővételt is, amit 30–40 százalékos kedvezménnyel „jutalmaz”.

Ugyancsak a LigetPress kérdésére válaszolva elmondták: az Adria Expressz járatok nem telhetnek be, mert a Volánbusz igény szerint akár több buszt képes indítani egyidejűleg ugyanoda.

Címkék