Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A számhordozás első tapasztalatai a Pannonnál

Infovilág

Az összes mobiltelefonáló ügyfél számához mérten ezreléknyi az elkezdett számhordozási eljárások száma a lehetőség első két hetében. A Pannon GSM Rt. által értékelt adatok azt mutatják, hogy a számhordozás nem rendezi át a piacot, a lehetőség nem vezetett rohamszerű ügyfélvándorláshoz. „A számhordozás magyarországi fejleményei megfelelnek az eddigi nemzetközi tapasztalatoknak, nem alakítják át a piaci erőviszonyokat, ugyanakkor önmagában a lehetőség, valamint a kisszámú eljárás szakszerű és gyors elintézése növeli az ügyfelek komfortérzetét” – mondta el Somlyai Dóra, a Pannon GSM kommunikációs igazgatója.

A lakossági piachoz mérten a teljes vállalati ágazatban élénk kereslet figyelhető meg a távközlési szolgáltatások iránt. A megrendelők egyre inkább értékelik a mobilrendszerek költségkímélő és rugalmas megoldásait a vezetékes előfizetésekkel szemben. A Pannon sikeres évet zárt: 2003 dereka óta másfélszeresére növelte a vállalati mobilkártyáinak számát, s új ügyfelei között köszönhette a más szolgáltatóktól érkezett IBM Magyarországot, a Spart, a Trigránit Rt-t.

INTERNETES KEDVEZMÉNY

Árengedményt ad a Pannon GSM azoknak a vásárlóknak, akik interneten rendelnek mobiltelefont és készülékes csomagot. A május eleje óta tartó akció első eredményei azt mutatják, hogy az ügyfelek kihasználják a lehetőséget.

Immár több, mint három éve, hogy a PGSM az elsők között, 2001 januárjában nyitotta meg online eladóterét, a Pannon NetShopot. Az eltelt időben mind kedveltebbé vált vásárlási forma mellett szóló érvekhez az idén május elejétől az ár is felsorakozott: a távközlési szolgáltató 5 százalék kedvezménnyel kínál telefonkészülékeket, illetve kártyás és előfizetéses alapcsomagokat a www.pannongsm.hu internetes oldalon keresztül elérhető online bemutatóteremben.

DJUICE: MÁR KÉTSZÁZEZREN HASZNÁLJÁK

Fél évvel a bevezetése után, napjainkban átlépte az „álomhatárt” Pannon fiataloknak szóló mobilszolgáltatása, a djuice. A 200 000-ik vásárlót ajándékcsomaggal lepte meg a mobiltársaság.

A viharos gyorsasággal fejlődő magyarországi mobil piacon egyre nehezebb forradalmian újat nyújtani, a djuice-nak mégis sikerült. A tavaly késő ősszel bevezetett márka újszerű szemléletével, a fiatalok életmódjához és igényeihez igazodó szolgáltatásaival egy csapásra a telefonjukat aktívan és sokoldalúan használó, színes és mozgalmas életet élő, a technológia nyújtotta lehetőségeket kiaknázni vágyó mobilosok kedvencévé vált.

A kártyás és számlás formában egyaránt kínált, a hagyományos távközlési szolgáltatásokon túl az élet számos területén élményeket és kedvezményeket kínáló djuice ma üdvözölte kétszázezredik ügyfelét. Hasonló ütemű növekedést eredményező termékbevezetésre az utóbbi két évben nem volt példa.

Címkék