Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szerda van, 2024. május 15. Az év 136. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739418. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

150 millió forintos keretszerződést kötött a Miniszterelnökség Közbeszerzési és Gazdasági Igazgatósága (MKGI) a Panda Software antivírus-termékeire

Infovilág
Több szempontból is különösen jókor született meg ez a megállapodás. Egyrészt: a világon mindenhol egyre nagyobb fenyegetés a vírusfertőzés a vállalatok adatállományaival szemben. Másrészt: a Panda Software bejelentette új termékcsaládját, amely a fejlesztéseknek és az innovatív technológiai megoldásoknak köszönhetően, maximális védelmet nyújtanak vállalati környezetben, függetlenül a hálózat méretétől.
Vállalati hálózatok védelmére a Panda Software kifejlesztette az EnterpriSecure-t, amely teljes védelmet kínál bármely méretű hálózat számára. Az EnterpriSecure átfogó védelme révén minden hálózati elem, munkaállomás, e-mail és internetkapu, belső és DMZ-szerverek stb. kívül maradnak a rosszindulatú kódok hatásköréből anélkül, hogy a rendszergazdáknak folyamatosan figyelemmel kellene kísérniük a folyamatokat, megkímélve őket ez által a fárasztó telepítési és konfigurálási teendők nagy részétől is. Az új termékcsalád fontos kiegészítője a napi frissítést, 24 órás „SOS, Vírus!” szolgáltatás.
A Panda Software Hungary, a megkötött keretszerződés alapján az abban meghatározott intézményi kör számára a legmagasabb magyarországi kedvezményt szavatolja. A keretszerződés 150 millió forintról szól, ezernél több intézményt érint. A Panda Software Hungary a szerződésben vállalt kötelezettségeinek -- a Panda Software Hungary és az MKGI által meghatározott minősítési szempontok alapján kiválasztott -- minősített szállítóin keresztül tesz eleget.
A világ két neves szervezete: International Computer Security Association (ICSA) és Checkmark a Panda Software termékeit a világ egyik legjobb vírusvédelmi rendszerének minősítette.

Címkék