Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. március 29. Az év 89. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739371. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Auróra: Honor, a művészet elkötelezettje

Auróra: Honor, a művészet elkötelezettje
Infovilág

A Honor okostelefon-márka megnyitotta a „Művészológia” [Artology: Explore Art & Technology with You(th)] című kiállítást, ahol az érdeklődők felfedezhetik a művészet és a technológia kortárs szintézisét Hongkong ikonikus művészeti központjában, a H Queen's-ben.

A kiállítás demonstrálja a Huawei-lány Honornak a formatervezés művészete iránti elkötelezettségét, illetve a vállalat technológiai áttöréseinek fontos pontjait is  bemutatja. A tárlaton megtekinthető az Aurora című műalkotás, amely mintegy 2000 újrahasznosított Honor okostelefon üveg hátlapjából készült. A technológiai zónákban a látogatók megismerhetik az okostelefon-technológia jövőjét, és megtekinthetik a Honor legfrissebb fejlesztéseit, amelyek magukban hordozzák a digitális bennszülöttek életminősége fejlesztésének ígéretét.

Az innováció és a szakértelem legmagasabb színvonalát képviselik a Honor gyártmányú üveg mobiltelefon-hátlapok. Az újrahasznosított alkatrészek ihlették meg Red Hong Yi malajziai művésznőt, hogy megalkossa az Aurorát, napjaink művészeti tárgyává formálva az ipari hulladékot.

A kiállítás látogatói a többi között megismerhetik a világ első, 48 megapixeles kamerával ellátott okostelefonját.