Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. április 26. Az év 117. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739399. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Izmos digitális legények

 Izmos digitális legények
Infovilág

Napjaink kis- és középvállalkozásainak olyan technológiára van szüksége, amely amellett, hogy önmagában értéket testesít meg és gyorsítja a munkafolyamatokat, segít a vállalatoknak a folyamatos fejlődésben és növekedésben. A HP a legújabb számítógépeivel is igyekszik kielégíteni az üzleti használók igényeit: a jövő januártól a hazai kínálatban is megjelenő ProBook 400 sorozat tagjai „izmosak”, hosszú üzemidőt és magas szintű biztonságot kínálnak.    

Tudósítónknak a cégnél elmondták, hogy HP ProBook 400 G6 széria számítógépeit a modern munkafolyamatok sajátosságait figyelemebe véve tervezték, hogy az új eszközök kiemelkedő teljesítményével, kifinomult stílusával a szakemberek az irodában és útközben egyaránt hatékonyan járulhassanak hozzá cégük sikereihez.  

Az új ProBook 430 G6, ProBook440 G6 és ProBook 450 G6 jellemzője az ultravékony és kifinomult kialakítás mellett a megbízható tartalom. Az új modellek olyan biztonsági funkciókkal bővültek, mint a HP BIOSphere Gen4 firmware ökoszisztéma, amely automatizálja a BIOS-védelmet és lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget. A préselt alumínium fedőlap és a továbbfejlesztett billentyűzet egyetlen alumínium-tömbből készülnek. A személyre szabható hálózati opciók az olyan megoldásokat is támogatják, mint a legújabb 4G LTE vezeték nélküli szélessávú technológia.

A gépek a legújabb nyolcadik generációs, négymagos Intel Core processzorokkal, választható NVIDIA GeForce grafikus vezérlővel érkeznek. A HP Fast Charge gyorstöltés funkciónak köszönhetően a használók 30 perc alatt akár 50 százalékig tölthetik az új eszközök akkumulátorait.