Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. április 26. Az év 117. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739399. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Kiemelkedően biztonságos otthoni hálózat – hála a mesterséges intelligenciának

Kiemelkedően biztonságos otthoni hálózat – hála a mesterséges intelligenciának
Infovilág

Az egyre gyakoribb és durvább online-fenyegetések megelőzésére fejlesztette ki a tajvani Zyxel a 11ax WiFi termékcsaládját, ami minden eddiginél gyorsabban és hatékonyabban szűri ki az otthoni eszközökre és berendezésekre veszélyes vírusokat és tartja távol a digitális betörőket – közölte szerkesztőségünkkel a hazánkban 15 év óta jelen lévő Zyxel-képviselet.

A Zyxel legújabb kiberbiztonsági megoldásával az otthonokban használt valamennyi, internetre csatlakoztatott eszköz védetté válik. A tajvani gyártó a szélessáv-világfórumon mutatta be, milyen fejlett funkciókat alkalmaz a biztonságos böngészés, anti-tracking, tartalomszűrés, szülői felügyelet területén – az online fenyegetések kiszűrésére. Kínálatában megjelent az eddigieknél akár nyolcszor gyorsabb 11ax WiFi termékcsalád, valamint a mesterséges intelligencia alapján működő WiFi analitikai megoldás is.

Szintén ezen a rendezvényen mutatták be Zyxel új 10 gigabites „GPON end to end” megoldását (a képen) is, amivel áthidalhatók például a 4K streaming, HDTV és virtuális, illetve kiterjesztett valóság által gerjesztett kihívások.