Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma kedd van, 2024. április 30. Az év 121. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739403. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Álommosdó óvodásoknak – a Hétszínvirág nyert

Álommosdó óvodásoknak – a Hétszínvirág nyert
(Tudósítónktól)

Az óvodások találhatták ki saját álommosdójukat az újHÁZ Centrum által kezdeményezett „pöttömfürdő-program” részeként. A kiválasztott óvoda fürdőjét az építőanyag-kereskedelmi hálózat a nyertes rajz alapján alakította át. A felújítást az ajkai Hétszínvirág óvoda nyerte el, a mosdót máris naponta 175 gyerek használja. Szekeres Nóra, a „pöttömfürdő-program” szószólója az átadáson készített videó-jegyzetben mutatja be a megújult helyiséget.

Az álommosdó tervezőit az állította a legnagyobb kihívás elé, hogy a mindössze 11 négyzetméteres helyiségben minden funkció megfelelő teret kapjon.

Az újHÁZ Centrum kezdeményezésére száznál több óvoda jelentkezett rajzokkal, a legjobbakat szavazatokkal értékelték. A  legtöbb szavazatot kapott tíz pályázó az EU-s szabványok alapján honosított előírásoknak megfelelő kültéri játszóházat – újHÁZikót – kapott ajándékba.

A tényői központú, magyar tulajdonú, jó ötvenmmilliárd forintos forgalmat lebonyolító, zártkörű részvénytársaságként 81 telephelyen működő országos építőanyag-kereskedelmi hálózat szeretné, ha folytatódnék a pályázat, ezért jövőre is meghirdeti a „Jót tenni jó” elnevezésű kampánya részeként.