Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. április 26. Az év 117. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739399. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Óránként indul a FlixBus Bécsbe – bevásárlójárat Pándorfaluba

Óránként indul a FlixBus Bécsbe – bevásárlójárat Pándorfaluba
Infovilág

Novembertől a hét minden napján indítja járatait a FlixBus Budapestről és Győrből az ausztriai Parndorfba (Péndorfaluba). Naponta akár három indulási lehetőség Budapestről közvetlenül a parndorfi Designer Outletbe. Télen is több húsznál több busz indul Budapestről Bécsbe a forgalmasabb napokon

November 6-tól új távolsági buszos összeköttetést kínál a burgenlandi Pándofaluba a FlixBus. Budapestről a hét minden napján indulnak zöld buszok, az utasok közvetlenül a helyi Designer Outletbe érkeznek; a menetidő 165 perc. Az új összeköttetés az egyetlen olyan menetrend szerinti közösségi közlekedési lehetőség, amellyel a Budapestről indulók átszállás nélkül érhetik el a bevásárló-központjáról ismert falut. A fővárosból naponta akár háromszor, délelőtt és délután is érkeznek majd buszok az outletbe, Győrből ugyancsak megközelíthető lesz az állomás, a menetidő mindössze 50 perc.

„A Bécs felé tartó utasaink száma folyamatosan nő. A város mellett a reptér bővülő kínálata is egyre több utazót vonz Magyarországról, ahonnan már évek óta gondoskodunk közvetlen összeköttetést – mondta el tudósítónknak Arany László, a FlixBus regionális ügyvezető igazgatója. – A parndorfi új megállónak köszönhetően az osztrák fővárost és környékét szintén nagy számban felkereső bevásárló-turisták saját gépkocsi nélkül is kényelmesen és gyorsan érhetnek célba.”.

A FlixBus novemberben életbe lépő téli menetrendjében a forgalmas napokon továbbra is húsznál több buszt indít Budapestről Bécsbe, a bécs-schwechati nemzetközi repülőtér pedig akár napi 10 alkalommal is elérhető lesz távolsági autóbusszal a magyar fővárosból.