Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. április 19. Az év 110. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739392. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

HP Sprocket: kattints és nyomtass!

HP Sprocket: kattints és nyomtass!
Infovilág

A kibővített funkcióválasztékkal, fiatalos színekben jelenik meg a HP zsebnyomtatója, a Sprocket. A pillekönnyű készülékkel egyszerre akár több használó is azonnal kinyomtathatja a mobiltelefonjával készített képeket.

A gyártó hazai képviselője tudósítónknak elmondta, hogy a HP Sprocket legfrissebb változata a jövő tavasszal jelenik meg az itthoni kínálatban, és olcsóbb lesz, mint egy átlagos tudású mobiltelefon-készülék. A működtetéséhez szükséges alkalmazások az Apple és a Google Play Stores áruházakból tölthetők le.

A férfitenyérnyi kütyü újdonságai között mindenekelőtt a közösségi nyomtatás említendő. A friss kiadású Sprocket zsebnyomtatót egyszerre többen is használhatják.[1][2] Az eszköz használói három egyszerű lépéssel – csatlakozás, kiválasztás és nyomtatás – nyomtathatnak. Szellemes megoldásként a csatlakoztatott telefonokat más és más színű LED fény jelzi, így mindig tudható, hogy éppen kinek az alkotását nyomtatódik.   

A puha tapintású, rokonszenvesen minimalista formatervezésű újdonság az elődjénél sokkal jobb képeket produkál, miután az élesek kontúrok, a mély színek és a részletgazdagság növelik a kész kép értékét.

A gyártó tájékoztatása szerint a termék Shared Experiences funkciója a használók fotóalbumot oszthatnak meg társaikkal.[3]

Továbbá: a  nyomtatás állapota, a nyomtatásra várakozó képek a Sprocketen kiterjesztett valóságban[4] is nyomon követhetők.

 

[1] Ehhez a HP Sprocket App szükséges. 

[2] Limitált számú felhasználó tud egyszerre csatlakozni. 

[3] Ehhez a HP Sprocket App szükséges. 

[4] Ehhez a HP Sprocket App szükséges.