Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. március 29. Az év 89. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739371. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Lenovo szupermasinák a berlini TechLife ’18-on

Lenovo szupermasinák a berlini TechLife ’18-on Lenovo szupermasinák a berlini TechLife ’18-on
Infovilág

A többi között kiemelkedően gazdag laptop-kínálattal jelent meg a Lenovo a vállalat éves TechLife-eseményén Berlinben. A hazánkban is jelen lévő kínai cégóriás az újdonságokkal tovább erősíti elkötelezettségét a technológia és a használói élmény átformálás iránt, avégett, hogy az eszközök könnyen kezelhetők és minden eddiginél hatékonyabbak legyenek. (Nyitó képeink forrása: digital trends és  beat.10ztalk.com)

Az új Yoga pc-k a nagy teljesítményű gépek megszállottait igyekeznek megörvendeztetni. Miként a szerkesztőségünkhöz eljuttatott tájékoztatóból kiderül: a 8. generációs Gen Intel Core processzorokkal a Yoga C930 a Lenovo Windows 10 2 az 1-ben laptop zászlóshajója, amely a vadonatúj Dolby Atmos Speaker Systemmel támogatott Rotating Sound Bar rendszert is tartalmazza. A Dolby Vision HDR a legtöbbet kínálja a szórakoztatáshoz. A Yoga C930 Pen-t is tartalmaz, amely saját rekeszében töltődve szavatolja a hatékonyságot. A nagy hatótávolságú mikrofonok lehetővé teszik a Cortana és Alexa használatával a hangparancsok kiadását, akár négy méter távolságból, készenléti üzemmódban is.

A világ első, kettős kijelzős, E Ink képernyővel ellátott laptopja, a Yoga Book C930 átírja a hordozható hatékonyság eddig ismert fogalmait. A sokoldalú E Ink kijelző egy gombnyomásra dinamikus, testre szabható billentyűzetté alakítható, többnyelvű támogatással, amely digitális papírként vagy e-olvasóként is funkcionálhat. A Windows 10-zel működtetett és Intel Core processzorral ellátott készülék különösen vékony és könnyű szerkezet, kiváló akkumulátor-élettartammal. Az iparág első termékeként Qualcomm legújabb Snapdragon 850 Mobile Compute Platform-mal felvértezett Yoga C630 WOS, az erőt és produktivitást ötvöző Windows 10 laptop az okostelefonokhoz hasonló csatlakozást kínál – adja tudtul az ismertető. A napjaink mobilgenerációinak megalkotott Yoga C630 WOS-t integrált LTE Advanced Pro-val látták el a szuperhosszú videólejátszás céljából.

A Lenovo vékony ThinkPad X1 Extreme modellje az átlagosnál nehezebb feladatokat is könnyen végrehajtja az NVIDIA GeForce grafika és a legújabb 8. generációs Intel Core processzorok támogatásával, amely in Core i9 integrált Gigabot Wi-Fi-t is tartalmaz. A kettős monitor-támogatással különösen egyszerű a multitasking, a RapidCharge technológia pedig az akkumulátort mindössze hatvan perc alatt 80 százalékig feltölti. A Dolby Vision HDR-rel és Dolby Atmos audioval ellátott kijelzője a legmagasabb színvonalú tartalom létrehozását vagy fogyasztását teszi lehetővé. Az innovatív biztonsági funkciók magukba foglalják a ThinkShutter kamerafedelet, a Windows Hello arcfelismerést és az ujjlenyomat-olvasót.

A Tech Life-on bemutatott további új Lenovo termékek:

  • Yoga S730 laptop, amelyet lenyűgöző teljesítmény és hordozhatóság jellemez, akár 10 órányi akkumulátor-élettartam mal. Ráadásul a legújabb nyolcadik generációs Intel Core i7 processzorral, a Dolby Vision és a Dolby Atmos Speaker System hangjával a Yoga S730 az ultravékony, stílusos dizájn megtestesítője.
  • Yoga Chromebook: lélegzet-elállító, 4K-felbontású, szinte teljesen keret nélküli érintőképernyős kijelzővel, nyolcadik generációs Intel Core processzorokkal, SSD tárhellyel és DDR4 memóriával rendelkezik, ráadásul akár 10 órás akkumulátor-élettartammal.
  • Lenovo Chromebook C330: a multimédiát kínáló legújabb Lenovo Chromebook C330-at 10-pontos IPS érintőképernyővel szerelték, így tent és tablet módban, állítva, akár laptop módban is tökéletes vizuális élményt nyújt. Képes az automatikus frissítésekre, segítendő a rosszindulatú támadások elhárítását, miközben gyors és egyszerű mindennapi használatot és kiváló teljesítményt kínál az integrált grafika és az eMMC tárhely segítségével.
  • Lenovo Chromebook S330-at a multimédiás tartalmak önfeledt élvezetére tervezték. A jóformán keret nélküli, IPS-kijelzővel felszerelt modell LPDDR3 memóriát és további 100 GB felhő alapú, valamint eMMC-tárhelyet kapott, miáltal elképesztően gyorsan üzemkész állapotba helyezi magát.