Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma csütörtök van, 2024. május 2. Az év 123. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739405. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A helyek ötöde elkelt a Millenáris Startup Campuson

A helyek ötöde elkelt a Millenáris Startup Campuson
(Munkatársunktól)

Az első bérlők e hét elején költözhettek be a budai Millenáris Startup Campus közösségi irodáiba. A nyitás után néhány nappal a rendelkezésre álló munkaállomások közül 43 asztal  talált gazdára. A bérleti konstrukciók közül a korai fázisú startupok és kis csapatok számára kínált privát irodák a legnépszerűbbek.

Július 9-én kezdte meg próbaüzemét a Millenáris Startup Campus. Az első bérlők már be is költöztek a létesítménybe, a nyitás után néhány nappal a rendelkezésre álló helyek ötöde elkelt. A bérleti konstrukciók közül a korai fázisú startupok és kis csapatok számára kínált privát irodák a legnépszerűbbek. Ezekre olyan nagy a túljelentkezés, hogy a bérlőket szakmai alapon választják ki a következő hetekben, így augusztus végére a campus kihasználtsága várhatóan rohamosan nőni fog – tudtuk meg az Informatikai Vállalkozások Szövetségétől, a campus értékesítési partnerszervezetétől.

Az érdeklődők között már megjelentek a rugalmasabb bérleti konstrukciókat vagy úgynevezett úszó asztalokat kereső szabadúszók és innovátorok is, akik szeretnék kihasználni, hogy hasonló értékeket valló társaikkal egy modern munkakörnyezetben dolgozhatnak együtt. A campus a közösségi irodák minden technológiai feltételét biztosítja a bérlők számára, bár van néhány kiszolgáló egység (étterem, büfé), amelynek beüzemelése jelenleg is tart, remény szerint néhány hét múlva kezdhet működni az egykori, budai Ganz-gyártelepen felépült komplexumban.