Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. március 29. Az év 89. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739371. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Minden ficakba elviszi a wifit

Minden ficakba elviszi a wifit
(Tudósítónktól)

Tízmilliónál több háztartásban használják világszerte a kiemelkedő teljesítményű, gyors és megbízható internet-kapcsolatot kínáló Connect Box wifi-routert. A legmodernebb technológiájú hálózati eszközt ma már a Liberty Global európai szélessávú internet-előfizetőinek több mint fele dicséri, itthon a UPC kínálja.

A UPC anyavállalata, a Liberty Global szakemberei által az amszterdami központban tervezett és kifejlesztett modem az okoswifi-technológia révén teremt kiemelkedő minőségű internetkapcsolatot az otthon minden szegletében. Használói HD-videókat nézhetnek, videójátékokat játszhatnak, vagy FaceTime-ot használhatnak a családdal a lakás bármely pontján. A Connect Boxhoz egyszerre több eszköz is csatlakoztatható, hiszen a készülék okos Wifi-szoftverével elemzi a jeleket, hogy a lehető legjobb minőségű, megszakítás nélküli kapcsolatot szavatolhasson.

A Connect Box a Liberty Global új csomagkínálatának kulcsfontosságú eleme, hogy a használók számára minden eddiginél magasabb szintre emeljék az internetezés élményét. Evégett szakemberei folyamatosan bővítik a kínálatot a többi között a nagy lakások, családi házak kiszolgálására alkalmas wifi-booster jelerősítővel. Várhatóan a Connect Boxot is további okos funkciókkal bővítik a következő hónapokban.

Itthon máris jó 300 ezer háztartásban használják az UPC Connect Boxát. A termék teljesítményét nemrégiben hazánk egyik népszerű videós bloggere, Nessaj is tesztelte. Kiderült, hogy egyszerre akár 26 eszközt is képes ellátni jól élvezhető internet-hozzáféréssel.