Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szerda van, 2024. május 8. Az év 129. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739411. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Multik kisvállalkozásoknak – fürge, gazdaságos, megfizethető LaserJet-ek

Multik kisvállalkozásoknak – fürge, gazdaságos, megfizethető LaserJet-ek
(Munkatársunktól)

Kis- és középvállalkozások számára tervezett LaserJet-nyomtatókkal bővíti termékválasztékát a HP. Az amerikai óriáscég mérnökei arra törekedtek, hogy az újdonságok – miközben gyorsak, nagy teljesítményűek – megfizethetők is legyenek használóik számára.
A HP LaserJet-sorozatának legújabb két tagja, az MFP M433a (a bal oldali képen) és az M436  környezetbarát és papírtakarékos: alkalmas akár A3 méretű kétoldalas nyomtatásra, és természetesen másolásra és szkennelésre is, ekként különösen hasznos kis vállalkozások, munkahelyek számára. Az M436-os percenként 23, az M433 jelű 20 lapot nyomtat; az M433a-val az első nyomat 9 másodpercen belül elkészül.

A készülékek – miként ez a HP-nél szokásos és ajánlott – az eredeti, csak festéket tartalmazó kazettáknak és a hosszú életű nyomtatófejnek köszönhetően költségkímélők, miközben garantáltan kiváló minőségű nyomatot állítanak elő. A készülékeket vizsgáztató szakértők szerint professzionális minőségű, a munkához, üzletmenethez szükséges nyomatok állíthatók elő az újdonságokkal. Mantuano Mónika, a HP Inc. Magyarország marketingmenedzsere munkatársunknak elmondta: a kis- és középvállalatok számára különösen fontos, hogy jól megfontolják, mielőtt technológiai befektetéseikről döntenek. Olyan eszközökre van szükségük, amelyek növelik a vállalkozás hatékonyságát, garantálják a megbízható minőséget, valamint megkönnyítik a munkafolyamatokat.

A LaserJet-sorozat új tagjai, az MFP M433a és az M436 (jobb oldali kép) szavatoltan megbízható minőséget produkálnak akár sok ezer nyomtatott oldal előállítása esetén is.

Régi igazság, hogy az innovatív technológia a termelékenység atyja. A HP LaserJet-jeit négy, előre programozott gyorsindító gombbal, közvetlenül a számítógéppel szinkronizált szkennerfunkcióval látták el, ezzel is egyszerűsítvén a munkafolyamatokat, a dokumentumok mappázását és megosztását. Az M436 nyomtatót beépített Ethernet-kapcsolattal és távirányítási funkciókkal ruházták föl.