Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. március 29. Az év 89. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739371. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Itt az Alcatel 1X Android Oreovanja

Itt az Alcatel 1X Android Oreovanja
LigetPress

Az Alcatel 1X most már a polcokon van: ez az első olyan okostelefon Európában, amely 18:9 képarányt kínál Android Oreo-val (Go Edition), ráadásul 100 eurónál olcsóbban! Az Android Oreo (Go kiadás) az ideális platform az olyanok számára, akik élvezni akarják az erőteljes Android-élményt, mindezt megfizethető áron és amelyet arra optimalizálták, hogy a megfizethető okostelefonokon futó Android gyorsabb, hatékonyabb és biztonságosabb legyen, mint valaha is volt.

"Igazán izgatottak vagyunk, hogy bevezetésre kerül a magyar piacon ez a brilliáns telefon. Ez a készülék különböző dolgot nyújt az eddigiektől, mivel az Android Oreo (Go Edition) az első olyan 100 eurós okostelefon, ami 18:9 képaránnyal rendelkezik. A fényképezőgép képességei is igazán kimagaslóvá teszik a 2018-i készülékek közül.”

Android™ Oreo (Go edition)

Az Alcatel 1X az Android Oreo (Go kiadás) olyan készülék, amely rendelkezik az újragondolt népszerű Google-alkalmazásokkal, melyek magában foglalják a Google Go-ot, a Google Maps Go-ot, a Gmail-t és további sok más alkalmazást. Facebook Lite-tal is rendelkezik, valamint hozzáférést biztosít a teljes Android-alkalmazások-, és játék készletekhez a Google Playen keresztül. Az Android Oreo (Go kiadás) célja, hogy kétszer akkora tárhelyet biztosítson a készüléken, amely így a 16 GB-tal sokkal több helyet szabadít fel az Alcatel 1X-en, további microSD hozzáadásával 32 GB-ra bővíthető a memória. Ezenkívül az Alcatel 1X Google Asszisztens Go programmal rendelkezik, amely segít a menetközbeni problémák megoldásában a hangfelismerő funkció segítségével. Egyszerűen csak meg kell érinteni és lenyomva tartani a home gombot az indításhoz, és már meg is lehet kérni a Google Asszisztenst, hogy küldjön üzeneteket, indítson hívásokat, játsszon le YouTube-videókat és zenét, állítson be értesítéseket és kezelhessen sok más feladatot és szolgáltatást. Ez mindenkinek a saját személyes Google-ja, ami mindig készen áll a segítségnyújtásra.

Az Android Oreot (Go kiadás) úgy optimalizálták, hogy kiemelkedjék a  Google és Android korlátozott memóriájú és feldolgozási teljesítményű okostelefonok köréből, és  örömmel látjuk, hogy a TCL Communication elindította az egyik legelső eszközt az Android Oreo (Go kiadás) az Alcatel 1X-ben. "

Fantasztikus külső és érzés

Az Alcatel 1X különböző stílusokat nyújt a felhasználóknak és az Alcatel 2018-as portfóliójának bármely más eszközére. Két stílusban elérhető: a bársonyos Suede kollekció és a vibráló Satin gyűjtemény. Mindkettő különböző színekben kapható, mint a Suede Dark Blue, a Suede Dark Grey és a Satin Soft Gold

Nagyszerű megtekintési élmény

Az anyavállalat TCL díjnyertes megjelenítési technológiájának hasznosításával az Alcatel 1X 18:9-es kijelzője lehetővé teszi az ügyfelek számára egy 5,3 hüvelykes képernyő kisebb méretű megjelenítését, így könnyebben és kényelmesen böngészhet az interneten, kapcsolatba léphet barátaival és szeretteivel a social media felületein és elérheti legfrissebb híreket.

Elérhetőség
Az Alcatel 1X mindössze 99 euróért (RRP) elérhető a Suede Dark Blue, Suede Dark Grey és Satin Soft gold színekeben a Soft Suede és Vibrant Satin kollekcióban.

Az Android Oreo (Go kiadás) összes előnye ezen a videón megtekinthető; tessék kattintani!

Még több információ itt. (x)