Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma csütörtök van, 2024. május 9. Az év 130. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739412. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

TIPA-díjeső a Canonnak

TIPA-díjeső a Canonnak TIPA-díjeső a Canonnak TIPA-díjeső a Canonnak TIPA-díjeső a Canonnak
Infovilág

Hat díjat nyert a képalkotó, optikai eszközök, nyomtatók és fényképezőgépek gyártására és forgalmazására szakosodott japán nemzetközi vállalat a Technical Image Press Association (TIPA) döntése alapján – jelentette be a Canon Europe. A TIPA 15 ország 30 szakmai magazinjának delegáltjainak szövetsége, és a világ vezető fotós szaksajtóját képviseli. 

A Canon csaknem negyedszázada folyamatosan kiérdemli a TIPA díjait; a szövetség tagjai minden évben szigorú követelmények alapján értékelik a friss fejlesztéseket, a dizájnt, a minőséget, és ezek alapján választják ki az év legjobb termékeit.

Az idén a fogyasztók változatos fotózás és videózás iránti igényeinek megfelelő négy Canon fényképezőgép, egy-egy Canon objektív vaku kapott TIPA-díjat.

A Canon idei díjazott termékei:

Lee Bonniface, a Canon Europe marketing-igazgatója ekként kommentálta az elismeréseket: „A nemzetközi elismerés is a Canon elhivatottságát díjazza a kiemelkedő minőségű úűjszerű termékek fejlesztése és gyártása iránt, melyekkel a különböző felkészültségű és érdeklődésű fogyasztók számára kínálunk megoldásokat. Fejlesztéseinket a fogyasztók és szakmai használók bizalma serkenti, azt szeretnénk, ha minél több emlékezetes történetet rögzíthetnek és közvetíthetnek a mi termékeink által.”

A TIPA World Awards díjátadó ünnepségét hagyományosan a németországi, kölni Photokina kiállításon tartják.