Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma csütörtök van, 2024. április 25. Az év 116. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739398. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

WIWE a barcelonai forgatagban

WIWE a barcelonai forgatagban
(Tudósítónktól)

Egyedüli magyar kiállítóként szerepelt a világ legnagyobb mobiltechnológiai csúcstalálkozóján az egri Sanatmetal Kft. WIWE diagnosztikai részlege. Barcelonában nagy nemzetközi érdeklődés kísérte a magyar újdonságot. A múlt héten hagyományosan Barcelonában tartották meg a Mobile World Congress-t, a világ legnagyobb mobiltechnológiai kiállítását és kongresszusát 205 országból érkezett 107 ezer látogató és 2700 kiállító részvételével.

Az egri Sanatmetal Kft. harmadik alkalommal vett részt a rendezvényen, ezúttal egyedüli magyar kiállítóként, termékbemutatót, ingyenes EKG-mérést és azonnali értékelést ajánlva standján. A WIWE iránt érdeklődő kereskedők, befektetők, az innovációkat kereső és figyelemmel kísérő szakemberek között kanadai, német, olasz, svájci, spanyol, angol, sőt új-zélandi és dél-afrikai is volt. Valamennyi méltatta a készülék pontosságát, klinikai hátterét, formáját, általában a termék alapjául szolgáló innovációt.

„A WIWE a kiállítás leginnovatívabb, legnagyszerűbb terméke! Mivel évekkel ezelőtt volt egy súlyos szívbetegségem, mindig is arról álmodtam, hogy milyen nagyszerű lenne, ha megjelennék egy megbízható, kicsiny EKG a piacon, amivel rendszeresen figyelhetném a szívem állapotát…erre most itt van a kezemben!” – nyilatkozott egy új-zélandi üzletember.

Az újdonságok között nagy nyilvánosság előtt bemutatott WIWE mobil EKG felkeltette az amerikai befektetők érdeklődését, akik finanszírozási lehetőséget kínáltak a WIWE ottani piaci megjelenésére. A kiállításról rendszeresen tudósító nemzetközi sajtó szintén fölfigyelt az egriek fejlesztésére.

„A megelőzés éve” jegyében Facebook-kampányba is kezd az egri vállalat a WIWE-használók körében: WIWE-fotók, sikertörténetek, selfie-videók beküldését várják, továbbá minél több mérési eredményt – értékes nyeremények reményében.