Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. április 19. Az év 110. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739392. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A mesterséges intelligencia az LG mobil-stratégiájának középpontjában

A mesterséges intelligencia az LG mobil-stratégiájának középpontjában
Infovilág

A barcelonai Mobile World Congress (MWC) kiállításon Hwang Jeong-hwan, az LG Electronics mobilkommunikációs ágazatának új vezetője a többi között kijelentette: termékeik vásárlói a négy alapvető technológiát – hang, akkumulátor, kamera és kijelző (angol rövidítéssel ABCD: audio, battery, camera, display) – tekintve követelményként fogalmazták meg, hogy a cég telefonjai mind a négy ágazatban verhetetlenek legyenek.

„E tulajdonságok nem csupán az új zászlóshajó készülékeink esetében élveznek majd elsőbbséget, hanem a két termékgeneráció közötti olyan telefonoknál is, mint az LG V30S ThinQ, melyet épp most mutattunk be itt, Barcelonában” – mondta el Hwang Jeong-hwan újságírók előtt.

Az elődmodell, az LG V30 sikeres okostelefon-platformjára építve a most bemutatott V30S ThinQ )jobb oldali kép: cnet) frissített szoftverekkel és megújított dizájnnal minden eddiginél maradandóbb használói élményt kínál.

A nagyszerű hangzás az egyik olyan alapvető termékjellemző a kiemelkedő minőségű okostelefonok esetében, amiért sokan éppen az LG-mobilokat választják. Az ezután gyártandó készülékekbe az LG folyamatosan továbbfejlesztett Hi-Fi Quad DAC technológiáját építik. Az iparágvezető LG Chemmel fejlesztett akkumulátor-megoldások pedig szintén a vállalat fő céljai között szerepelnek. Az LG okostelefonok kamerái nem csupán a lencsék és (akár kedvezőtlen fényviszonyok miatt megnövelt) fotózási teljesítmény miatt lesznek a piac legújszerűbb eszközei.

A mesterséges intelligencia révén a használók szavatoltan a legtökéletesebb képekhez jutnak. A fogyasztói elektronikai termékek piacvezető vállalataként az LG az LCD- és az OLED-technológiák kutatására, fejlesztésére is tetemes pénzt költ.

Címkék