Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szerda van, 2024. május 8. Az év 129. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739411. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Csak vissza ne beszéljen! – füttyentésre engedelmeskedik a nyomtató

Csak vissza ne beszéljen! – füttyentésre engedelmeskedik a nyomtató
(Tudósítónktól)

A tavaly bevezetett, a dokumentumkezelési folyamatokat alapjaiban megváltoztató 29 új Xerox ConnectKey® kompatibilis nyomtató, illetve sokcélú berendezés számos olyan funkcióval gazdagítható, amely gyorsabbá és egyszerűbbé teszi az irodai teendők elvégzését.

Az egyik ilyen a hangfelismerés: már hozzá sem kell érni a készülékek kezelőfelületeihez, elég csak szóban (akár ez füttyentéssel) utasítani őket a munka elvégzésére.

Az új lehetőséget a Xerox a Vision-e Voice-szal és az Amazon hangfelismerő rendszerével, az Alexával együttműködve kínálja a ConnectKey i-sorozatához tartozó nyomtatókon, multifunkciós berendezéseken; a Xerox WorkCentre és a szintén újonnan bevezetett VersaLink meg AltaLink modelleken működik.

A hangfelismerés viszont nem csupán arra alkalmas, hogy másolási, szkennelési feladatokat végeztessenek el nyomtatókkal, hanem arra is, hogy információkat szolgáltasson az adott dokumentumkezelő berendezésről. A biztonságos használatot erősíti, hogy az Alexa minden utasítást megismétel a végrehajtás előtt. Így teljesen biztosak lehetünk abban, hogy valóban az történik, amit kértünk.

A hangfelismeréshez hasonló alkalmazásfejlesztések ösztönzése világszerte kiemelt szerepet kap a Xerox üzleti stratégiájában. A Xerox Magyarország is minden támogatást megad a partnereinek ahhoz, hogy olyan testreszabott alkalmazásokat fejlesszenek, amelyek egyszerűsítik a dokumentumkezelést. A Xerox személyre szabott alkalmazáskészítő programjáról bővebben itt olvashat.