Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. április 19. Az év 110. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739392. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Alcatel, a nagyvonalú: FullView-kijelzős okosok a CES-en

Alcatel, a nagyvonalú: FullView-kijelzős okosok a CES-en
Infovilág

A világ vezető technológiai szemléjén, a Las Vegas-i CES-en, mutatja be legújabb okostelefonjait az Alcatel. Hamarosan a teljes termékválasztékát 18–9 képarányú FullView kijelzővel látja el. Az LCD-panelek egyik nagy gyártója, a TCL dollár milliárdokat fordít kutatásra és fejlesztésre. A verseny diktálta igyekezet az Alcatelnek is javára válik: kiemelkedően versenyképes áron kínálhatja újdonságat. (Kép: Digital Trends)

Christian Gatti, a TCL Communication alelnöke, egyben az Alcatel-üzletág elnöke elmondta: a nemzetközi piaci irányokhoz igazodva felismerték, hogy az Alcatel termékkínálatát át kell alakítani, hogy a vásárlói igényeit maradéktalanul kielégíthessék. „Okostelefonjaink frissített küllemének és annak köszönhetően, hogy eszközeink nagy része a piacon az elsők között kaptak képarányú 18–9 FullView képernyőt, ugyanarra képesek, mint vezető márkák termékei.”

Idei termékkínálatát az Alcatel három sorozat (és ennek megfelelően árosztály) jellemzi:

Az Alcatel 5 széria a vezető márkáknál elérhetőbb áron kínálja a lehető legjobb, legkorszerűbb funkciókat, a többi között a már említett 18–9-es FullView kijelzőt. A készülékek (a gyártó szerint) fantasztikus képeket, moziszerű videóélményt produkálnak, ráadásul akkujuknak üzemideje is jócskán meghosszabbodott.

Az Alcatel 3 széria egy sor merőben új funkcióra képes fogyasztóbarát áron: dupla kamera, gyönyörű hardver, FullView. Az eszközök többségét nagy felbontású kijelzővel látta el a gyártó. 

Az Alcatel tájékoztatása szerint az 1-es szériájú okostelefon fő erénye a zsebpénzbarát ára. A szép formájú telefonban unibody-hardver dolgozik, és képernyőjének aránya természetesen 18–9 (FullView).

Újdonságairól az Alcatel a jövő hónapban megnyíló barcelonai Mobile World Congress-en mindennél sokkal többet elárul majd – tudta meg lapunk a márka hazai képviseletétől.