Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. április 19. Az év 110. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739392. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Megvan az ezredik! Európai és német kitüntetést kapott a FRITZ!Box 7590 router

Megvan az ezredik! Európai és német kitüntetést kapott a FRITZ!Box 7590 router
Kulcsár László

Európa kilenc nagy informatikai szaklapjának olvasói a szélessávú csatlakozások és az intelligens otthoni hálózatok berlin-moabiti fejlesztőjének és gyártójának, az AVM Computersysteme Vertriebs GmbH FRITZ!Box 7590 jelű routerét nyilvánították a 2017. év legjobb útválasztójának. Az egybehangzó vélemény jutalma: a termék elnyerte az European Hardware Community Award-ot.

Október 23–november 10. között szavazhattak a kilenc szakmai média húszmillió (!) előfizetője, olvasója a különféle termékkategóriákat minősítendő. A véleménynyilvánításban német, francia, olasz, holland, lengyel, román, spanyol, svéd és brit termékhasználók vettek részt. Az European Hardware Community Awarddal együtt csak a 7590 jelű router harminc nemzetközi ajánlásra és kitüntetésre tett szert.

És ezzel még nem ért véget a FRITZ!Box 7590 diadalmenete! Sok év óta a FRITZ!-termékek söprik be a legtöbb elismerést kimagasló techológiai megoldásaik és teljesítményük okán. Ekként mostanra 1000-nél több hazai és nemzetközi díjat szereztek a berlini vállalkozás közösségének. Legutóbb éppen a Német Formatervezési Díjjal, a German Design Awarddal tüntették ki az AVM-et a FRITZ!Box 7590 routerének egyedülálló formatervezéséért.

A legnagyobb példányszámú német számítástechnikai és távközlési szaklap csak nemrégiben (az idei 22. számában) nyilvánította a legjobbnak – tesztgyőztesnek – a FRITZ!Box 7590-et a router kimagasló DSL- és WLAN-sebességrekordjáért, továbbá a termék könnyű kezelhetőségéért és külleméért. A German Design Award 2018-cal az útválasztó elegáns formáját díjazta a bíráló bizottság.

A Német Formatervezési Díj a Német Formatervezési Tanács nemzetközi díja. Célja: felfedezni az egyedi design-trendeket, bemutatni és értékük szerint kitüntetni őket. A FRITZ! Box 7590 a „Számítógép és kommunikáció” kategória győztese, élvonalbeli technológiája és elegáns formatervezésének szintézise által.

Az Infovilág Szerkesztősége a mostani kitüntetett elődjét, az AVM FRITZ!Box 7490 jelű termékét használja.