Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma csütörtök van, 2024. április 25. Az év 116. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739398. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Benczúr szálloda, a Liget Kapuja

Benczúr szálloda, a Liget Kapuja
Infovilág

Találkozzunk a Benczúr teraszán
 

Csak az Úszó Világbajnokságnak van vége, a jó időnek még nincs. Az aranyló ősz langyos sugarait még élvezhetjük a Liget Kapujában elhelyezkedő árnyas fák között található Benczúr hotel teraszán, ahol a Zsolnay étterem finomságait fogyaszthatjuk.

A főváros legnagyobb 3 csillagos szállodája folyamatosan megújul .160 szoba, 10 rendezvényterem (8 és 230 fő közötti befogadóképességgel), saját parkoló, a la carte étterem, bár és kerthelyiség, ingyenes wifi várja a hazai és a külföldről érkező vendégeket. Éttermei, különtermei kiválóan alkalmasak családi rendezvények, esküvők, céges találkozók borvacsorák megrendezésére. A gazdag étel-és italkínálatban mindenki talál kedvére való fogást a hazai és a nemzetközi konyha kínálatából, csakúgy, mint a vegetariánus- vagy a korszerű reformkonyha kínálatából.

A patinás Benczúr szálloda egy igazi kis zöld szigeten helyezkedik el, a forgatag zajától elzárva, de mégis mindössze néhány percnyire a budapesti belvárostól. A tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető három csillagos szállodától már néhány percnyire is izgalmas programokat tervezhetünk. Az Andrássy út szomszédságában található hoteltől ugyanis gyalogosan is közel a Városliget, az Állatkert, a Széchenyi fürdő, a Fővárosi Nagycirkusz. A városligeti tavon csónakázhatunk és gyönyörködhetünk közben a partján álló impozáns Vajdahunyad vár látványában. Az ezeréves magyar építészetet reprezentáló, az 1896-os millenniumi eseményekre eredetileg fából készült épületet Alpár Ignác tervei alapján építették. Benne kapott otthont a mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár.

Legyen a vendégünk! Várjuk Önt a Benczúr szállodában!

Cím:1068 Budapest, Benczúr utca 35. Telefon+361479-5650

E-mail: info@hotelbenczur.hu

Web: www.hotelbenczur.hu

 

Címkék