Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. április 19. Az év 110. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739392. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Korlátlan közösségi élményt kínál a piros pont

Korlátlan közösségi élményt kínál a piros pont
Infovilág

Vetélytársai után harmadikként a magyar Vodafone is megújította tarifarendszerét, miáltal már a legolcsóbb díjcsomagok esetén sem kell kompromisszumot keresni a hanghívások és a mobilnetezés között.

A társaság lapunkhoz eljuttatott tájékoztatója szerint a legfontosabb újdonság: mostantól minden új tarifának része az EU-roaming környezetben is használható Vodafone Pass csomag, amellyel jól párosíthatók a legnépszerűbb közösségi alkalmazások. A redesek a legfontosabb csevegő-alkalmazásokat is bátran használhatják telefonálásra, videóhívásra egyaránt.

A szolgáltató csaknem valamennyi új tarifájában látványosan megnövelte az adatkeretet, a hangalapú feltöltő-kártyák esetében pedig – az új ügyfelek – a július 31-ig elvégzett aktiválás és feltöltés esetén 30 napig belföldön, június 12-től pedig az EU és további 6 ország területén felhasználható 4 GB adatban részesülnek. – A meglévő feltöltő-kártyás ügyfelek a Mobil Vodafone alkalmazásban aktiválhatják ezt az adatmennyiséget.

Megújítja a társaság az előfizetéses csomagokat is, mert belátta: a közösségimédia-alkalmazások ugyanúgy részei a mobileszköz-használatnak, mint a hagyományos telefonálás vagy sms-ezés. A szolgáltató mostantól valamennyi új Red és Go csomagjába beépíti az újonnan bevezetett, EU-roaming környezetben is használható Vodafone Pass szolgáltatásokat, ami új szintre emeli az ügyfélszabadságot. A Vodafone Pass-ba tartozó applikációk használata nem fogyasztja a csomagba foglalt adatmennyiséget, így korlátlanul használhatók egészen addig, amíg az előfizetőnek minimális tarifába foglalt vagy vásárolt adatkeret a rendelkezésére áll.

A mobiltelefon- és internet-szolgáltató társaság újdonságairól részletek itt, tessék kattintani!