Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. április 20. Az év 111. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739393. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Az Acer a Red Bull Kumite 2017 hivatalos partnere

Az Acer a Red Bull Kumite 2017 hivatalos partnere
LigetPress

Az Acer lett a Red Bull Kumite 2017 hivatalos partnere. Nemzetközi játékos-megmérettetés ez, amelyen a világ első számú Street Fighter V játékosai fej-fej mellett, az Acer Predator XB271HK harcban edzett monitorait használják.

Az Acer elhozza a kivételes játékélményt a Red Bull Kumite már harmadik alkalommal megrendezendő eseményén május 27–28-án a párizsi Salle Wagramban. A nyílt megmérettetés két finalistája május 27-én csatlakozik majd a világ 14 legjobb Street Fighter V játékosához, másnap lesz a végső megmérettetés.

A hétvége zárásaként a szerencsés versenyző a fődíjjal – az új Acer Predator 21 X-szel, a világ első, ívelt képernyővel és integrált szemkövető technológiával ellátott notebookjával – távozik. A Predator 21 X-et a legújabb, hetedik generációs Intel Core processzorokat tartalmazza, öt Aeroblade 3D fém ventillátorral szerelik, valamint dupla NVIDIA GeForce GTX 1080 SLI GPU is megtalálható benne.

A Predator gaming-monitorok számtalan elismerést bezsebeltek már, mely jól példázza az Acer tapasztalatát, innovációs igyekezetét. A Predator XB271H 27 hüvelyk átlójú UHD-kijelző, NVIDIA G-SYNC támogatással és 4 ezredmásodperces válaszidővel.