Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma kedd van, 2024. április 23. Az év 114. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739396. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

MobilKonferencia a Szépművészeti Múzeumban meglepetésekkel

MobilKonferencia a Szépművészeti Múzeumban meglepetésekkel
Infovilág

Áttekintve az eddigi mobilkonferenciák sorát, mindenképpen újdonság, hogy a szolgáltatói szemlélet is teret kér magának: a Whirl Mobile termékeihez ingyenes üzleti tanácsadást vehetnek igénybe a résztvevők, akár egy későbbi időpontban is.A konferencián kiderül majd az is, hogy a versenyszférán túl a non profit társaságok és az állami intézmények miként tudják hatékonyan felhasználni a mobilkommunikáció nyújtotta előnyöket. A mobilra épülő üzletfejlesztéshez konkrét termék bemutatásával járul hozzá a Random Capital részéről Pataki Gábor felügyelő bizottsági tag, aki az első mobilbróker-megoldást ismerteti meg a közönséggel. A WWF Magyarország tapasztalatait Csáki Roland tárja a nyilvánosság elé, aki regionális mobilstratégia kidolgozásán munkálkodik a természetvédő szervezetnél.

A piaci irányokról és a hatékony márkaépítésről külföldi előadó, Alistair Hill a comScore  vállalattól beszél csütörtökön. A készülékgyártói oldal is képviselteti magát, hiszen Dankovics Tamás, a Nokia üzletfejlesztési igazgatója a mobiltelefon sokrétű szerepéről készül prezentációval. A megrendelők, illetve hirdetők képviseletében két ügynökségi szakember, Erős László az Ogilvy csoporttól és Horváth Attila az Akció-Nxs ügynökségtől helyezi el a digitális kommunikációban a mobiltelefont, mint képernyőt.

Az előadások szüneteiben minden mobiltelefonnal igénybe vehető egy érdekes kvíz játék, aminek nyertese a házigazda Szépművészeti Múzeum soron következő őszi rendezvényét ingyenesen látogathatja.
A MobilKonferencia mobil oldalán található kuponnal regisztrálók 15% kedvezményt kapnak a belépési díjból. A kupon a mobiltelefonon direktben felhasználható, de megadható a MobilKonferencia weboldalán is.

 

Címkék