Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma csütörtök van, 2024. április 25. Az év 116. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739398. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

LG autóhifi-rendszerek – közvetlen USB-felvételre is

LG autóhifi-rendszerek – közvetlen USB-felvételre is
Infovilág

Az újdonságok fekete LCD-kijelzőjén a menü jól látható, az Ez-Finder gyors kereső funkció megoldással pedig az autóvezetők egyszerűen és könnyedén egyetlen gomb lenyomásával és tekerésével kereshetik meg a fájlokat. Az autóhifi-rendszer automatikus elsötétítő funkciót is kapott, így a jelzőgombok lenyomása után két másodperccel az LCD és a LED fényei automatikusan kihunynak. Az erőteljesebb hangzásról a 4×53 wattos MOSFET gondoskodik, a készülékek három használói és tíz előre beállított hangzásképpel és mélynyomó-előkészítéssel látták el. Az utasok mindezeken felül egyes modelleknél a biztonságos vezetést segítendő Bluetooth-kapcsolaton keresztül kihangosíthatják az autó hangfalaira a telefonjukat, valamint az előlapon található USB- és külső AV-bemeneten keresztül a különféle hordozható médiaeszközökön tárolt zenéiket, videóikat élvezhetik utazás közben.

Az LG autóhifi-rendszerei közül kiemelkedő LCF600 sorozat az USB-ről nem csupán lejátszást, hanem közvetlen USB-felvételt is kínál: 192 kb/mp sebességgel közvetlenül USB-kulcsra, MP3-lejátszóra vagy hordozható médialejátszóra menthetik a digitális zenefájlokat CD-ről vagy FM-rádióról; 1 GB kapacitású USB-memóriára 1000 percnyi anyag rögzíthető.

A lehajtható, illetve leszedhető előlap és a háromsoros, használóbarát kezelőfelülettel ellátott VA (vertical allignment) típusú LCD-kijelzők mellett az LCF600 a hordozható eszközök kényelmes használatát olyan funkciókkal támogatja, mint az elől található USB-csatlakozó, melyhez az LCF600URU modell estében egy 4 GB-os meghajtót csomagoltak. Az autóhifi-rendszerek támogatják a cd-, mp3-, wma- és aac-formátumok lejátszását.

Az LG LDF900UR beépített, 3 hüvelykes, színes TFT LCD-kijelzője dvd-megjelenítést kínál, grafikus kezelőfelülete pedig öt színes sorban nyújt információt. Az 53 watt×4 maximális kimenő teljesítményű (MOSFET) LDF900UR is támogatja a mobil eszközök kényelmes használatát az elől található USB-csatlakozóval, a két pár kimeneti, valamint egy AV-bemeneti csatlakozóval. A készülék tolatókamera-kompatibilis!

LCS sorozatú (LCS700BR, LCS500UR) autóhifi-termékcsalád tagjait hagyományos cd-nyílással gyártják, levehető előlapján fekete LCD-kijelző kapott helyet, amin 10 karakter jeleníthető meg. A termékcsalád a digitális médiafájlok böngészését Ez-Finder funkcióval támogatja, Bluetooth-kompatibilis (LCS700BR), és előlapján USB-csatlakozó valamint külső AV-bemeneti port is található.

Címkék