Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. április 27. Az év 118. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739400. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Májusban újra mobilkonferencia

Májusban újra mobilkonferencia
Infovilág

A mobiltelefon és a rajta keresztül elérhető szolgáltatások nem kizárólag szórakozást nyújtanak, hanem az ületi folyamatok célkeresztjében a hatékonyságot növelő, legújabb digitális kommunikációs fegyverként is azonosíthatók. Nem olyan régen még el sem tudtuk képzelni, hogy a telefonálásra használt, vezeték nélküli eszköznek hamarosan mennyi más felhasználási területe kínálkozhat, pusztán a képernyőn keresztül.

Éppen ezért szól a VI. mobilkonferencia a képernyő fejlődéséről, a folytonosan megújuló tartalom helyéről és szerepéről a mobilkommunikációban. Az új mobiltelefonok közös tulajdonsága a nagy képfelbontás, a komfortos használat nemcsak élvezetesebb szórakozást kínál, hanem minden eddiginél hasznosabb és érdekesebb szolgáltatásoknak nyit utat a mindennapi életben és az üzlet világában.

A Szépművészeti Múzeumban tartandó konferencián szó lesz arról, hogy a gyártók milyen új technológiákkal teszik könnyebben használhatóvá a mobiltelefonokat, az érintőképernyő valóban javítja-e a mobiltelefon elfogadását, miképpen lehet tipizálni az online kommunikációs eszközöket. Az előadók keresik a választ arra, hogy milyen irányzatok jellemzik az online eszközök piacát, illetve fontos-e az, hogy a mobiltelefonból mini számítógép legyen?


A vállalatok üzleti folyamatainak mobilizálásért, a marketing szakma hatékonyságáért sokat tehet a folyamatosan megújuló digitális kommunikáció. A hordozható eszközök és a mobiltelefonok a jelenünket formálják, látható a digitális kommunikáció dinamikus elmozdulása az új generációs technológiák és szolgáltatások irányába.

Címkék