Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. március 29. Az év 89. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739371. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Művészetek (virtuális) Völgye – a 20. fesztivál előtt

Művészetek (virtuális) Völgye – a 20. fesztivál előtt
Infovilág

Márta István, Novák Péter, Galkó Balázs.A jubileumi Művészetek Völgye rendezvényeit július 23–augusztus 1. között tartják. Tavaly az anyagiak hiánya miatt fesztivál helyett "csökkentett üzemmódban" rendeztek programokat a térségben. A kölcsömös tartalomcsere a Művészetek Völgye és a KultúrPart együttműködésének eredménye, programajánló ládikó a Völgy honlapján  és Művészetek Völgye-hírdoboz a KultúrPart főoldalán. Az élő közvetítés, a Viruális Völgy kezdeményezés a jubileumi 20. Művészetek Völgye első állomása lesz. Az élő webközvetítést a  KulturPart főoldalán lehet elérni. Ezentúl kéthetente – minden páratlan héten – jelentkezik a program. Állandó időben látható, de a helyszínek változnak és természetesen a vendégek is.
         
Máris lehet regisztrálni az április 8-án kezdődő többfordulós pályázatra (film-, fotó-, irodalom és object-gyűjtő kategóriában). Bárki részt vehet, és értékes díjakat nyerhet a közismert zsűri és a közönség döntése alapján. Várják továbbá a Völgyben készült, azzal kapcsolatos fotókat, videókat, írásokat, kultikus völgytárgyakat és Völgy-szakdolgozatokat is. 
           
A "Völgy-arcokról": Márta István  az Új Színház igazgatója, a Művészetek Völgye főszervezője, a  Művészetek Völgye multikulturális fesztivál igazgatója, művészeti vezetője és nem utolsó sorban Kapolcs díszpolgára. Többször megválasztották a Magyar Fesztivál-szövetség elnökévé. Galkó Balázs ismert színész és hang, a Művészetek Völgye művészeti igazgatója, Novák Péter szintén közismert  színész, műsorvezető, zeneszerző, a KulturPart portál igazgatója. A Völgy arcai a sajtóhoz eljuttatott közleményükben hangsúlyozzák, hogy csütörtökön megnyíló Virtuális Völgynek akkor lesz igazán jelentősége, ha a mindenki által szeretett Völgy is életre kelhet. Ezért az általuk ismertetett tervek egyetlen pontra összpontosulnak: a valódi Völgyre, a Balaton-felvidék hét községére, Kapolcsra, Vigántpetendre, Monostorapátira, Taliándörögdre, Pulára, Öcsre és Nagyvázsonyra, egyszóval a Művészetek Völgyére.
         
A főszervezők és munkatársaik várnak mindenkit a megújult honlapon, illetve, hogy aktív bekapcsolódjanak  
a mai első, élő adásba.

Címkék