Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma csütörtök van, 2024. április 25. Az év 116. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739398. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Pannon mobilinternet: újra csomagolva

Pannon mobilinternet: újra csomagolva
Infovilág

A következő újításokkal a vállalat a legteljesebb mobilinternetezési élményt szeretné nyújtani a használóknak:
 
– korlátlan böngészési, e-mailezési és közösségimédia-használati lehetőség a Pannon Internet Éjjel–Nappal Flexi csomaggal.

– 45 GB-os adatforgalmával a Magyarországon elérhető legnagyobb adatforgalmat szavatoló mobilinternet-csomag a multimédiás tartalmakat kedvelők számára, Pannon Internet Prémium néven; ez a piacon lévő eddigi legnagyobb adatmennyiség több mint háromszorosa.

– a magyar piacon egyedülálló új online internetcsomag-ajánló; segítségével az ügyfelek egyszerűen találhatják meg a számukra legkedvezőbb ajánlatot.
 
Niklas Lind, a Pannon internetért felelős igazgatója elmondta: “Ügyfeleink nagy többsége e-mailezésre és szörfölésre használja az internetet, ezért létrehoztunk csak az ő igényeikre szabott, kedvező árú csomagot. Tapasztalataink szerint egy másik réteg esetében pedig az az igény, hogy könnyen el tudjanak igazodni a multimédiás tartalmak megtekintése és letöltése körüli díjszabásban. Nekik hoztuk létre az egyszerűsített, 45 GB-os adatforgalmat biztosító tarifacsomagunkat, amivel több, mint háromszor annyi teret adunk az online médiafogyasztásra, mint versenytársaink. A megfelelő tarifacsomag kiválasztását olykor feleslegesen megnehezíti az adathasználatról szóló bonyolult kifejezések értelmezése. A honlapunkon található internetcsomag-ajánló ebben nyújt segítséget. A használók megtudhatják, melyik tarifacsomag felel meg legjobban az internetezési szokásaiknak, majd a Pannon webshopon keresztül ezt a csomagot azonnal meg is vásárolhatják".
 
Az egyedülálló Pannon Internet Éjjel-Nappal Flexi tarifacsomaggal az állandó online jelenlét és a mindig elérhető információk kényelmét élvezhetik a használók. Az előfizetők mostantól korlátlanul e-mailezhetnek, böngészhetnek különféle portálokat, és emellett természetesen lehetőségük van a többi megszokott tartalmak, például közösségi oldalak elérésére is. A Pannon Internet Éjjel-Nappal Flexi a böngészés határtalanságát kínálja.
 
A multimédiás tartalmak – a videómegosztók, zeneáruházak, netrádiók és online játékok – szerelmesei az új Pannon Internet Prémiumra előfizetve 7–24 óra között 15 GB adatot forgalmazhatnak belföldön. Ráadásként éjfél és reggel 7 óra között ennek az adatmennyiségnek a duplájával, azaz 30 GB adatforgalommal gazdálkodhatnak azok, akik rendszeresen küldenek nagyméretű fájlokat, néznek tévét az interneten, vagy szívesen hallgatják rádióállomások zenéit. Az összesen 45 GB adatforgalmú csomag nyújtja jelenleg a magyarországi mobilinternet piacon a legnagyobb felhasználható adatmennyiséget.
 
A legkisebb (kezdők számára kidolgozott) Pannon Internet 1 GB csomag változatlan technológiai feltételek mellett teszi teljessé a kínálatot, lehetőséget teremtve a mobilinternet előnyeivel most ismerkedőknek. A csomag ideális kiegészítés a vezetékes internet mellett üzletemberek és fiatalok számára egyaránt.
 
 
Az új Pannon Internet-előfizetők 3 hónapig kedvezményes áron vehetik igénybe a tarifacsomagokat. A tarifák a Pannon honlapján tanulmányozhatók.

Címkék