Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma csütörtök van, 2024. március 28. Az év 88. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739370. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

LG BD570 – nagy felbontású filmélmény, internetes tartalom

LG BD570 – nagy felbontású filmélmény, internetes tartalom
Infovilág

Az LG célja a BD570 bevezetésével, hogy használói számára elérhetővé tegye az otthoni nagy felbontású filmélményt. A készüléket olyan kapcsolódási lehetőségekkel látták el, mint a Wi-Fi, a DLNA vagy a CIFS; általa zenei, videós és egyéb szórakoztató tartalmak hatalmas választéka jeleníthehető meg a tv-készülékeken.

A vezeték nélküli internetkapcsolat révén a BD570 lejátszóval a YouTube vagy a Picasa tartalmai a számítógép képernyője helyett nagyméretű HD TV-n jeleníthetők meg. A készülék, kibővítve a hagyományos Blu-ray lemezek lehetőségeit, további webes tartalmakat is kínál a BD Live 2.0 szolgáltatás révén, valamint kényelmes hozzáférést, például, az Accuweather helyi és globális időjárási előrejelzéseihez is. A BD570 elsőként alkalmazza a Gracenote MusicID-Stream szolgáltatást: egyetlen gombnyomásra ad olyan részletes információkat a filmben felcsendülő zenéről, mint az előadó, a dal címe vagy az album címe.

A BD570 Wi-Fi kapcsolaton keresztül a DLNA- vagy a CIFS-szabványnak köszönhetően egyszerűen csatlakoztatható az otthoni számítógépekhez és egyéb DLNA-, CIFS-szinkronizálásra képes tárolóeszközökhöz. A HD-minőségű DivX- és MKV-filmek lejátszása akár USB-s merevlemezről és flash meghajtóról egyaránt lehetséges. A BD570 a legtöbb tv-hez egyetlen HDMI-kábellel csatlakoztatható, így a nézők mindig a lehető legjobb képminőséget élvezhetik, akár Blu-ray lemezekről, akár 1080p felbontásra konvertált, hagyományos DVD-kről van szó.

Címkék