Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma kedd van, 2024. április 23. Az év 114. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739396. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

LG XF2: kagylóba zárt multimédia

LG XF2: kagylóba zárt multimédia
Infovilág

Az XF2 méretében a hordozható háttértárolókéhoz hasonló, tudása mégis az asztali lejátszókéval vetekszik. A mindössze 25 mm vékony lejátszót tévéhez, monitorhoz csatlakoztatva, akár 1080p Full HD felbontásban is élvezheti használója a vetítést, mivel csaknem valamennyi számítógépes formátummal kompatibilis, így az egyre népszerűbb, nagyfelbontású MKV és a már ismert DivX fájlokkal is.

Egyes multimédiás meghajtók az 5.1-es hangformátumot nem tudják értelmezni, ezzel szemben az XF2 a DTS/Dolby hangtámogatással felismeri, és 2.0-ban játssza le az ilyen tartalmakat. Az otthoni mozizás élményét a gyors és lassú visszajátszás funkció és az egyszerűen használható távirányító teszi teljessé. A képek nézegetéséhez háttérzene is választható, a képtárban pedig a mozaik-nézettel lehet gyorsan és egyszerűen keresgélni.

Az LG legújabb multimédia-meghajtója a fájlokat típusuk szerint rendszerezi, így külön tárolja a filmeket, zenéket és fényképeket. Energiatakarékossági célból képernyővédő funkcióval is ellátták. A készülék kompatibilis a Windows 7 operációs rendszerrel, ésUSB porttal csatlakoztatható a számítógéphez.

Műszaki jellemzői:

- 500 GB-os merevlemez
- merevlemez-formátum: FAT32/NTFS
- lejátszás Full HD (1080p) felbontással
- HD film lejátszás (MKV, DivX fájlok)
- diavetítés zenével
- HDMI 1.3
- Mpeg4, mp3, JPEG lejátszás
- hőelvezető nyílások és hűtőventillátor
- DTS/Dolby audioformátum-kezelés
- operációsrendszer-kompatibilitás: Windows 2000/XP/Vista/7, Mac 10.0 vagy későbbi

- méret: 15,3×9,4×2,53 cm

Címkék