Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. április 26. Az év 117. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739399. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Eternus DX90 tároló: biztonságos, megfizethető

Eternus DX90 tároló: biztonságos, megfizethető
Infovilág

Az informatikát rugalmas és alkalmazkodó erőforrásként kezelő «dinamikus Infrastruktúrák» koncepció jegyében létrejött Eternus SF Express felügyeleti szoftver egyszerűsíti az Eternus DX alapszintű lemezes tárolórendszerek üzemeltetését és karbantartását. A szoftver azoknak a vállalatoknak és intézményeknek készült, amelyeknek gazdaságosan kell megoldaniuk adataik biztonságos védelmét.

Az Eternus SF Express felügyeleti szoftverrel több Eternus DX rendszer egyetlen központi konzolon keresztül figyelhető és felügyelhető. Fejlett másolási funkciói révén készíthetők a snapshotok és a klónok.

Az ugyancsak ma bemutatott Eternus DX90 modell adat-replikációs képességekkel gazdagítja a Fujitsu diszk alapú tároló rendszereinek funkcionalitását. Az adatokat aszinkron vagy szinkron módban egy második Eternus DX90-re másoló szoftver gördülékennyé teszi a működést és ideális befektetés a katasztrófa-elhárítási, illetve üzletmenet-folytonossági előírásokat alkalmazó cégek számára.

Az Eternus SF Express felügyeleti szoftverrel és Remote Copy licenccel szállított Eternus DX90 tárolók egy forrásból beszerezhető, komplett, homogén és megfizethető megoldást kínálnak a vállalatoknak a storage szintű távoli tükrözés megvalósítására – olvasható a gyártó ismertetőjében.

Címkék