Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. április 26. Az év 117. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739399. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Verbatim Gigabit NAS: 1 terás hálózati merevlemez

Verbatim Gigabit NAS: 1 terás hálózati merevlemez
Infovilág

A Gigabit NAS alkalmas a többi között fájlok központi tárolására, nagy fájlok továbbítására interneten keresztül az FTP-szerver funkció révén, a hálózatra csatlakozott számítógépek adatainak rendszeres, automatikus biztonsági mentésére.

A két USB 2.0 csatlakozó segítségével nyomtató, további merevlemezek, vagy egyéb külső tárolóeszközök csatlakoztathatók a Gigabit NAS meghajtóhoz, miközben a gyors adattovábbításnak köszönhetően (Gigabit LAN) nagyfelbontású tartalmak játszhatók le fennakadás nélkül a csatlakozó eszközökön. Az integrált TwonkyMedia szerver segítségével a hálózati meghajtón, például, zenei fájlok rendezhetők album vagy előadó szerint; az UPnP/DLNA kompatibilis médialejátszók ezt felismerik, és eszerint játsszák le őket. A Verbatim újdonsága Bittorrent fájlmegosztó és FTP-szerver szoftvert is tartalmaz.

Emellett előny, hogy a hálózat könnyen beállítható és kezelhető pc-ről Samba protokoll, Mac-ről Bonjour segítségével. Létrehozhatók magánmappák is, amikhez csak a jogosult használók férhetnek hozzá. A rendszeres biztonsági mentés megkönnyítése végett a termékcsomag tartalmazza a Nero BackItUp 4 szoftvert is. A Verbatim Gigabit NAS hálózati meghajtója 500 GB és 1 TB kapacitással már a hazai kínálatban is megjelent.

Címkék