Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. április 26. Az év 117. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739399. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Panasonic: nagyképű, fényes óriás

Panasonic: nagyképű, fényes óriás
Infovilág

A készülék felbontása soronként 1080 képpont, kontrasztaránya pedig 40000–1-hez. A csúcskategóriás jellemzőknek köszönhetően igen realisztikus és kiváló minőségű videók jeleníthetők meg a mindössze 99 mm keskeny kijelzőn, amelynek tömegét 130 kg-ra csökkentették – 70 százalékkal könnyebb, mint 103 hüvelykes „bátyja”, így szállítása és telepítése egyszerűbb. Fizikai méretei: 2015 mm széles, 1195 milliméter magas, vékonysága egy híján 100 milliméter.

A PDP (Plasma Display Panel)-nek köszönhető széles betekintési szög és a magas kontrasztarány révén igazán realisztikus és látványos prezentációk, videókonferenciák lebonyolítására is alkalmas, sőt függőleges telepítés esetén a kirajzolt személyek képe akár életnagyságú is lehet. Így méretének és minőségének köszönhetően hatékony elektronikus hirdetőtábla válhat belőle, ami távolról is magára vonzza a figyelmet.

Az új plazmákat olyan LAN-terminálokkal szerelik fel, amelyek támogatják a “LAN control” technológiát, így távolról irányíthatók. Ezeken túl a kijelző különleges aljzataiba akár három cserélhető terminálpanel is illeszthető.

Címkék