Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. május 3. Az év 124. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739406. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Öt európai EISA-díj Samsung-termékeknek

Öt európai EISA-díj Samsung-termékeknek
Infovilág

Európa legjobbjai közé választották be a Samsung következő készülékeit: UE46B8000 és UE40B7000 LED tv, BD-P4600 Blu-ray lejátszó, I8910 HD mobiltelefon, WB1000 kompakt fényképezőgép (a képen).  Ez az első alkalom, hogy egy új televíziós kategória (a LED TV) két EISA-díjat is nyert; a Samsung termékei a házimozi-rendszer kategóriában már hat éve folyamatosan a díjazottak között vannak. A most díjazott termékek:

„Európa legjobb zöld televíziója” a Samsung UE40B7000 készülék. A funkciók teljes körét felvonultató tv tökéletes HD-élményt nyújt, miközben kíméli a környezetet. A fejlett LED-alapú technológia segítségével a hagyományosnál jóval jelentősen kevesebb energiát fogyaszt, eleget téve a várható szigorú EEC-követelményeknek.

Európa legjobb WebMedia-televíziója az UE46B8000. A szórakoztatás új dimenziójába léptek a Samsung különösen vékony, LED-háttérvilágítású LCD kijelzői. A webes és otthoni hálózat lehetőségeit és előnyeit kiváló képminőséggel és stílusos formával ötvözi. Az USB- és DNLA-kapcsolat révén a használók a számítógépen tárolt tartalmakat (film, kép , zene) televízión is megtekinthetik akár HD-minőségben. A saját könyvtár-tartalom funkcióval számos játék, recept, fitnesz, vagy egyéb tartalmat érhetnek el.

Európa legjobb zöld televíziója: a Samsung UE40B7000 készülék.A világ legvékonyabb, első falra szerelhető Blu-ray lejátszója Európa legjobb házimozi-rendszerélnek dizájn-kategória díjával jutalmazták a BD-P4600-at. A Samsung Crystal televízióinak kiegészítőjeként e készüléken is megjelenik a csillogó fekete–platinaszürke áttűnés. Vezeték nélküli internetkapcsolatra alkalmas, a Bonus View funkció teljes körű interaktivitást kínál „kép a képben” megjelenítéssel és audio-kommentárokkal, valamint gyors hozzáférést nyújt a tárolt indexekhez, jelenetekhez és lejátszási beállításokhoz.

Európa legjobb kamerás mobiltelefonja lett a Samsung I8910HD. Jellemzői: 3,7 hüvelyk átmérőjű Amoled érintőképernyő, 8 megapixeles kamera, 24 fp/mp nagysebességű HD-videofelvétel, Symbian S60 5.0 operációs rendszer.

Végezetül „Európa legjobb haladó kompakt fényképezőgépe” díjban részesült aWB1000. A világ első ötszörös optikai zoom-mal ellátott, mindössze 24 mm-es Schneider-Kreuznach lencsés fényképezője. Ebben található a világ első három hüvelykes hVGA+ Amoled 518 ezer képpontos kijelzője. Alkalmas HD videofelvételezésre. Smart Auto (Smart Scene Recognition) funkciója a mindenkori tökéletes kép szolgálatában. Beépített optikai és szoftver-alapú stabilizáció segítségével könnyen tökéletes minőségű felvételek készíthetők vele.

 

Címkék