Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. április 26. Az év 117. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739399. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Logitech: diNovo Mac billentyűzet

Logitech: diNovo Mac billentyűzet
Infovilág

Az új billentyűzet is a klasszikus diNovo formatervezésű: fényes, áttetsző plexi külső; szögletes vonalvezetés; csekély, mindössze 22,1 milliméteres magasság. A diNovo Keyboard Mac Edition így bármilyen Mac számítógép sikkes és modern kiegészítője lehet. A hosszadalmas gépelést megszakítva, tenyerünket a billentyűzethez tartozó, bársonyos érintésű polírozott alumínium kéztámaszon pihentethetjük.


A kényelmes és folyamatos gépelést segítendő, a diNovo billentyűzet Mac-verziója is a Logitech PerfectStroke™ billentyű-rendszert használja. A PerfectStroke lényege, hogy a gombok lenyomásukkor hosszabb utat tesznek meg (a laptop billentyűzeteknél szokásos 2,2 milliméter helyett 3,2 millimétert), így az egyes gombok lenyomásához szükséges ujjmozdulatok kényelmesebbek, kevésbé fárasztók. Mivel a miniatűr ollók egyenletesen osztják szét a lenyomás erejét a gomb felületén, a gombok érintése a közepüket vagy a szélüket eltalálva is ugyanolyan.


A kedvenc alkalmazások elindítása egyetlen gombnyomás. A diNovo Mac billentyűzetről gyorsgombokkal elérhető a Mail, a Safari, az iTunes, az Exposé, a Cover Flow®, a Dashboard, a QuickLook és a Spaces. Ezeken kívül lejátszás, szünet, némítás és hangerőszabályzó gombok könnyítik meg a médiakezelési feladatokat. (Bizonyos funkciók használatához a Logitech Control Center szoftver telepítése szükséges.)

A Logitech 2,4 GHz-es adatátviteli megoldása alapvetően csökkenti a rádióhullám-interferenciából adódó gondokat, gyakorlatilag megszünteti a késéseket és kihagyásokat. A termék ajánlott fogyasztói ára 27 ezer forint.

Címkék