Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. április 19. Az év 110. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739392. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Felére, hatodára csökkenti a külföldi mobilinternetezés árát a T-Mobile

Felére, hatodára csökkenti a külföldi mobilinternetezés árát a T-Mobile
Infovilág
A T-Mobile a vonzó belföldi mobilinternetes ajánlatokon túl arra törekszik, hogy ügyfelei külföldön is kedvezőbb díjakkal internetezhessenek, ezért július 1-jével meghatározott országokra vonatkozóan csökkenti adatroaming-díjait. Az európai kontinensen az EU 26 országában, valamint Norvégiában, Liechtensteinben és Izlandon minden partnerhálózaton olcsóbb lesz a wapolás, az internetezés, az e-mailezés. Ezekben az országokban a lakossági és vállalati előfizetők adatforgalomi díja az eddigi 120, 180 és 300 Ft/100 kB helyett egységesen bruttó 50 Ft/100 kB lesz. (Jó tudni: minden megkezdett egység díjköteles, és a számlázási egységek folyamatos kapcsolódáson belül érvényesek, új kapcsolódáskor a számlázás újrakezdődik.)

Az új díjszabás minden T-Mobile-előfizetéssel rendelkező ügyfél esetén július 1-jétől automatikusan életbe lép, nem szükséges rá regisztrálni. A külföldi mobilinternetezéshez Domino-kártya esetén továbbra is szükséges a roamingszolgáltatás bekapcsolása és elengedhetetlenek a megfelelő internet- vagy wap-beállítások. Domino-kártyásoknak a roaming megkezdésekor legalább 1125 Ft egyenleggel is rendelkezniük kell.

Az eddiginél kedvezőbb díjak a következő országokban, az európai kontinensen vehetők igénybe (a külbirtokok esetén az új díj nem érvényes): Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Izland, Írország, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Málta, Nagy-Britannia, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország, Szlovákia, Szlovénia.
Címkék