Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma kedd van, 2024. április 23. Az év 114. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739396. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Sony videofilmeket gyárthat és forgalmazhat a HP

Sony videofilmeket gyárthat és forgalmazhat a HP
Infovilág

David Bishop, az SPHE elnöke bejelentette: „A HP igény szerinti DVD-gyártási szolgáltatásával több réspiaci és filmarchívumunkban szereplő filmet tudunk eljuttatni az otthoni felhasználókhoz. Tudjuk, hogy élénk kereslet van a piacon e filmek iránt. A HP-val együttműködve árbevételhez juthatunk gazdag videótárunkból, és lehetővé tesszük a kiskereskedőknek, hogy készletberuházások nélkül is széles választékot tudjanak kínálni a Sony Pictures filmjeiből.” A licencmegállapodás alapján elérhető SPHE-filmek listáját később véglegesítik.

Igény szerinti szolgáltatása részeként a HP bármilyen – akár réspiaci vagy kevéssé ismert – mozifilmet, tévéműsort vagy más videótartalmat DVD-lemezre másol ügyfelei számára. A megcélzott tartalmak:

• DVD-n még ki nem adott klasszikus és régebbi tévéműsorok
• külföldi mozifilmek
• különleges műfajok: vallási, oktatási, egészségügyi, gasztronómiai, életmód- és sportprogramok
• tematikus kábeltévé-programok
• független filmek
• egyes földrajzi piacokon vagy felhasználói szegmensekben különösen releváns, nemrég sugárzott tévéprogramok és sportesemények.


A HP szolgáltatása megkönnyíti a stúdiók és a videofilm-forgalmazók számára a katalógusban szereplő és a különleges videók iránti kereslet és kínálat összehangolását, valamint csökkenti raktározási, csomagolási és visszaszállítási költségeiket.

A szolgáltatás a HP digitális tartalomszolgáltatási kínálatának eleme, célja, hogy segítsen a kiskereskedőknek kielégíteni vevőik különféle videofilm-formátumok (pl. digitális letöltés, hagyományos csomagolt DVD és új videóformátumok, pl. HP DVD és Blue-ray lemezek) iránti igényét.


„A HP és a Sony megállapodása fontos előrelépés a szórakoztatóiparban. Együtt több tartalmat kínálhatunk ügyfeleinknek, és szüntethetjük a tartalmak között húzódó szakadékot” – mutatott rá Willem de Zoete, a HP digitális tartalomszolgáltatásokért felelős alelnöke és ügyvezető igazgatója.

Címkék