Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma csütörtök van, 2024. április 25. Az év 116. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739398. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A Red Hat Enterprise Linux 5 lett az év terméke

A Red Hat Enterprise Linux 5 lett az év terméke
Infovilág

Az idei díjazottakat a TechTarget Data Center Media Group szerkesztői mutatták be. „Az év termékének” járó díjról a SearchEnterpriseLinux.com szerkesztői csapata döntött felhasználókkal, iparági szakértőkkel, elemzőkkel és tanácsadókkal egyetemben. A döntés meghozatalakor hat kritériumot vettek figyelembe. Ezen kritériumok közé tartozik az innováció, a teljesítmény, a már meglévő környeztekbe való integráció nehézségi szintje, a könnyű használhatóság és kezelhetőség, a funkcionalitás, valamint az érték. A bírák úgy ítélték meg, hogy a Red Hat Enterprise Linux szilárd megoldást nyújt a központi informatika számára, illetve „egy olyan teljes funkciós operációs rendszer, mely több forgatókönyv esetén szolgáltat megfelelő megoldást, különösen processzortámogatás, meghajtók, virtualizáció és csomag frissítések, verziófrissítések esetén.”

A Red Hat Enterprise Linux a desktoptól az adatközpontig terjedő megoldásokkal vonzó teljesítményi szintet, biztonságot és robusztusságot nyújt, emellett a vezető vállalati hardver- és szoftvergyártók tanúsították. Az Enterprise Linux a nyílt forráskód innovációját a valódi vállalati szintű platform stabilitásával ötvözi.

„A Red Hat Enterprise Linux 5 az ügyfeleinknek iparági vezető virtualizációs funkcionalitást, hatékony alkalmazási gazdasági modellt, illetve világrekordot felállító teljesítményt nyújt,” mondta Scott Crenshaw, a Red Hat Enterprise Linux Business alelnöke. „Az, hogy a SearchEnterpriseLinux „ Év terméke” kitüntetésében részesültünk, igazi elismerést jelent a Red Hat megoldások számára.”

Google Chrome: nyílt forráskódú böngésző a Google-tól

Címkék