Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma csütörtök van, 2024. április 25. Az év 116. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739398. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Eurobarang: a T-Mobile is augusztus 29-étől csökkenti roaming-díjait

Infovilág
A legnagyobb hazai mobilcég ügyfeleinek tehát nem szükséges az új tarifákra vonatkozó igényüket jelezniük, augusztus végétől enélkül is olcsóbban mobilozhatnak az EU tagországaiban. A díjcsökkentés a jelenleg Világjáró díjcsomagot használó, illetve Domino roaming-díjakkal telefonáló T-Mobile-osokat, azaz az ügyfelek nagyrészét érinti. Az új eurotarifát a speciális barangolási díjszabást vagy csomagot, például a World Class tarifacsomagot használók díjcsomagváltás esetén vehetik igénybe.

Az Európai Parlament és a Tanács június 30-án hatályba lépett 717/2007/EK rendelete értelmében szeptember végétől az EU egész területén egységes roaming díjakat vezetett be. A rendeletnek megfelelően a T-Mobile-előfizetőknek a híváskezdeményezés díja bruttó 144, a hívásfogadás díja bruttó 70,80 Ft/perc.

„Ügyfeleink ötöde mobilozik külföldön is, a barangolódíj-csökkentés elsősorban nekik kedvező. Bízunk abban, hogy az eurotarifa bevezetésének köszönhetően külföldre utazó előfizetőink bátrabban mobiloznak majd” – hangsúlyozta a bejelentés kapcsán Winkler János, a T-Mobile vezetője.

Címkék