Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma kedd van, 2024. április 16. Az év 107. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739389. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Megosztja egymással szabványait a Samsung és a Microsoft

Infovilág

A megállapodás részeként a Samsung hozzáférést kap a Microsoft szabványaihoz, amelyeket már meglévő és fejlesztés alatt lévő termékeiben is felhasználhat. A Samsung új számítástechnikai termékei, set-top boxai, digitális médialejátszói, kamkorderei, televíziói, nyomtatói és háztartási berendezései már az új együttműködés eredményei alapján készülnek. E termékekben a Samsung, valamint partnerei és fogyasztói már élvezhetik a Microsoft fejlesztéseit a megfelelő szoftverek alkalmazásával, és a Samsung törekszik arra, hogy a Linuxot előtérbe helyező fogyasztói is a lehető legszélesebb körű támogatást kapják új termékeikhez.

Hasonlóképpen a Microsoft is hozzáférhet a Samsung hatalmas szabvány-választékához a digitális média és a számítástechnikai termékek területén. A megállapodás pénzügyi háttere a vállalatok üzleti titkát képezi, de mindkét fél anyagi kompenzációt is kap a szabványok használatáért.

A bejelentés a legutóbbi azon egyre bővülő egyezmények sorában, amelyek eredményeként könnyebben teremthető kapcsolat a hardver, szoftver és távközlési termékek széles palettája között.

A Microsoft Office 12 technikai bétájáról itt olvashat, amely az Office 2003 jól használható funkcióit fejlesztette tovább. 

Címkék