Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. március 29. Az év 89. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739371. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Torino, 2006: a téli olimpia mobilon

Torino, 2006: a téli olimpia mobilon
Infovilág
A Vodafone live!-on a Vodafone ügyfelei 16 napon keresztül folyamatosan követhetik nyomon a téli olimpia legfrissebb híreit és eredményeit. A legfontosabb torinói információkon kívül a szolgáltató naponta változó, letölthető, színes háttérképeket is kínál az olimpia legjobb fényképeiből válogatva.

E kiemelt sportesemény egyedülálló mobil hírszolgáltatása az üzenetenként 6 képet és rövidhírt tartalmazó olimpiai összefoglaló MMS-szolgáltatás, amely képekkel illusztrált szöveges üzenetben tájékoztat a legfontosabb torinói hírekről és eredményekről napi rendszerességgel. (Megrendeléshez a 1744-es számra kell SMS-ben elküldeni: R OLIMPIA MMS)

Az olimpiai színes hírek SMS-megrendelésével a Vodafone-ügyfelek a téli olimpia legmeglepőbb és legérdekesebb híreit kaphatják meg naponta a mobil telefonjukra 16 napon keresztül. (Megrendeléshez a 1744-es számra kell SMS-ben elküldeni: R OLIMPIA SZINES)

A Vodafone és a Magyar Távirati Iroda együttműködéseként létrejött olimpiai mobil tartalomszolgáltatásokról bővebben a www.vodafone.hu weboldalon és a Vodafone live!-on, a sportoldalon.

Címkék