Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma csütörtök van, 2024. április 25. Az év 116. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739398. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Aranyosokkal szerződött a magyar T-Mobile

Infovilág
Az összegeket illető kérdezősködéseknek eleve elejét vette a magyar T-Mobile szóvivője, G. Németh György, amikor közölte: a személyre szóló szerződések számokra vonatkozó részei vállalati és személyes titokként kezelendők, azaz nem nyilvánosak. A lényeg azonban tudható: a pénzben meghatározott támogatás az alapjuttatáson túl teljesítményfüggő. Zsuzsának és Natasának is – a 2008. évi pekingi olimpiáig – minden év legnagyobb versenyén, megmérettetésén 1. helyezést kell elérnie.

A „lánynevén” Westel T-Mobile Magyarország kezdettől segíti a magyar sportéletet, sportolók százait – közvetett vagy közvetlen módon, egyéniben, csapatban, vagy a szövetségek közvetítésével egyaránt. Sportágak, csapatok gyémántfokozatú főszponzoraként, számos sportoló támogatásának köszönhetően, az idei nyári olimpián 3 arany-, 1 bronzérem megszerzéséhez, összesen 10 magyar olimpiai bajnoki cím eléréséhez járulhatott hozzá. Írjuk ide, elvégre össznépi büszkeség dagaszthatja mellünket, hogy mobilcég támogatását élvező sportolók közül Vörös Zsuzsanna, Horváth Gábor, Vereckei Ákos, Benedek Tibor, Biros Péter, Fodor Rajmund, Gergely István, Kiss Gergely, dr. Molnár Tamás és Vári Attila is aranyérmes olimpikonként térhetett haza Athénból.

Janics Natasa és Vörös Zsuzsanna támogatási szerződése 2008. december 31-ig szól. A kétszeres olimpiai bajnok, a kajak-kenus Natasa mostantól a legnagyobb hazai mobilcég csapatának tagja: a szegedi sportolónő biztos anyagi háttérrel készülhet fel a következő időszak eseményeire. Zsuzsa az első öttusázó női olimpiai bajnokként a T-Mobile Magyarország sportolói közösségének egyik kiemelkedő alakja. A mobilcég az idei olimpiai érmes sportolók számára személyre szabott telefon-díjcsomagot állított össze; azok, akiknek még nincs, az előfizetés mellé telefonkészüléket is kapnak.

Címkék